Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, dezvăluiri sfâșietoare despre fiul cu handicap: „Nu poate să mănânce, să se îmbrace singur”

Cristina Șișcanu, dezvăluiri sfâșietoare despre fiul cu handicap: „Nu poate să mănânce, să se îmbrace singur”

Cristina Șișcanu, concurentă în acest sezon la emisiunea ,,Bravo, ai stil”, a fost certat[ de Maurice Munteanu. Vedeta s-a arătat afectată de criticele aduse de Maurice Munteanu și de mesajul pe carea cesta i l-a transmis concurentei. Vedeta i-a ținut piept juratului și a făcut dezvăluiri despre problemele pe care le are în familie. 

 

Care este drama Cristinei Șișcanu

 

Cristina Șișcanu a fost foarte afectată de criticile pe care juratul Maurce Munteanu i le-a adus în cadrul emisiunii. Vedeta a izbucnit în plâns când juratul a tachinat-o. „Siscanu, am senzatia ca esti cam narcisistă. Uneori poate fi rau. Iti spun doar ca uneori in viata nu strica sa fii mai modesta, pentru ca nu esti Dumnezeu. Universul nu se invarte in jurul tau.”, i-a spus Maurice Munteanu concurentei.

Șișcanu a încercat să îi țină piept juratului și i-a răspuns cu ce se confruntă acasă.

Actuala soție a lui Mădălin Ionescu a încercat să spună pe scurt povestea sa de viață, dar emoțiile au cuprins-o pentru că ete vorba despre fiul ei. „Noi avem o situatie in familie foarte speciala si putini oameni o au. Cei care o au ii inteleg si tocmai de aceea fiecare este foarte mic in acest Univers. Noi il avem pe Filip care este un copil special. Nu mai eu stiu ce inseamna. Este un copil care nu poate sa manance, nu poate sa se imbrace singur. In Romania nu exista nimic pentru acesti copii. El a devenit copilul meu cand avea 6 ani si a fost primul care mi-a spus: «mamă», nu Petra „, a declarat vedeta.

Fiul fostului prezentator Mădălin Ionescu o consideră pe Cristina o adevărată mamă. Băiatul avea probleme de sănătate încă de pe vremea de când era mic, din cauza unui vaccin.

Mădălin Ionescu și Cristina au povestit în urmă cu ceva timp  de drama prin care trec. „Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient…”, a spus Mădălin Ionescu.

 

Ce problemă de sănătate are fiul Cristinei

 

Filip, primul băiat al lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie, are probleme de sănătate de când era foarte mic.

Viața lui Filip s-a schimbat complet, după ce i-a fost administrat un vaccin. „În mod normal, vaccinul ăsta se face la vârsta de doi ani, doar că, atunci când a fost Mădălin în Germania, medicii i-au spus că ar fi trebuit să îi fie administrat lui Filip imediat după infectare…”, a afirmat Cristina Șișcanu.

Părinții au fost nevoți să îi acorde mai multă atenție și a avut nevoie de îngrijiri speciale. ,,Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat…”, a declarat Mădălin Ionescu în urmă cu ceva timp.

Filip este talentat și extrem de creativ, după cum îl descrie tatăl lui. ,,Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, a mai pus prezentatorul.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: