Redactia.ro
Home » TV » Gabriela Cristea, ieșire în oraș cu Cristina Șișcanu. Fanii le-au taxat dur, detaliul care a atras atenția tuturor

Gabriela Cristea, ieșire în oraș cu Cristina Șișcanu. Fanii le-au taxat dur, detaliul care a atras atenția tuturor

GALERIE FOTO (4) Gabriela Cristea Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Gabriela Cristea s-au bucurat zilele acestea de clipele petrecute împreună. Mai exact, marți, a fost ziua de naștere a soției lui Mădălin Ionescu și Gabriela Cristea s-a fotografiat cu aceasta. Cele două au atras astenția printr-un detaliu, fanilor.

Cum s-au fotografiat Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu

Soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a împlinit, marți, 36 de ani . Aceasta a petrecut alături de familie, dar și de fina ei, vedeta de televiziune Gabriela Cristea. Cele două s-au fotografiat împreună și au atras atenția fanilor printr-un accesoriu pe care amândouă l-au afișat cu mândrie. Mai exact, ambele au avut la gât câte un lanț gros auriu.

Cum au reacționat fanii

”Și zgarda pentru căței este mai subțire decât lănțișoarele voastre”, ”Dacă și asta-i modă”, ”Nu știam că e la modă… voi împrumuta zgarda de la câinele meu”, ”Tare bogate sunteți cu așa lanțuri la gât”, ”Toate amețitele să împrumute lanțul lui Labuș că e fashion!!”, ”Cu lănțoaiele alea ați stricat tot, chiar dacă sunt în trend”, ”Bine că v-ați pus lanțurile alea…”, ”Lanțurile alea lasă de dorit, plus că mai sunt și 100% tablă”, ”Parcă sunteți scăpate din lesă”, ”Pun pariu că a fost ideea Cristinei să vă puneți lanțurile alea la gât, zici că sunt pentru căței”, ”Nu rămâne frumos când se întâlnesc două femei îmbrăcate identic sau cu aceleași bijuterii”, ”Ce modă mai e si asta? Pana si zgarda de la câini e mai subtire decat ce aveti voi la gât…”, ”V-ați asortat la accesorii???”, au fost comentariile celor care au văzut imaginile.

Cristina Șișcanu apărut, de curând, într-un costum din latex de culoare roșie, mulat pe corp, în platoul ”Bravo, ai stil”, care din păcate nu îi avantajează silueta. De aceeași părere cu Maurice a fost și Cristina Siscanu, cea care a fost chiar de acord cu “descrierea” la adresa acesteia. „Te vulgarizează acest costum. Pari din vitrina unui sex-shop”. “Nu te avantajeza deloc acest costum, ba din contră, te vulgarizează foarte tare și mă duce cu gândul la vitrina unui sex-shop de pe Magheru de prin ’96-‘97”, a spus Maurice.

Tipologia ta e mai apropiată de Cardi B decât de Courtney Love. Insa, Cardi B este un style icon, transmite un anumit tip de mesaj. Nu e doar despre haine și despre cizmele plexy glass pe care le poarta. La tine culorile nu vin bine. O alta rochie și nu foarte complicată ar fi fost mai potrivită”, a precizat Raluca Badulescu cu privire la ținuta aleasă și prezentată de Cristina Siscanu.

Și Catalin Botezatu “a măturat” cu Cristina Siscanu”

“Nu am să mai comentez că rochia este vulgară, a zis deja Maurice, însă cizme mai urâte și mai ieftine ca acestea , nu am văzut în viața mea. Îmi place fața, machiajul, însă peruca nu te avantajeza deloc. Trebuia să te studiezi puțin mai mult”, a menționat și Catalin Botezatu, jurat la “Bravo, ai stil!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: