Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, în latex roșu în platoul emisiunii „Bravo, ai stil”: „Te vulgarizează acest costum. Pari din vitrina unui sex-shop”

Cristina Șișcanu, în latex roșu în platoul emisiunii „Bravo, ai stil”: „Te vulgarizează acest costum. Pari din vitrina unui sex-shop”

Cristina Șișcanu, în latex roșu în platoul emisiunii „Bravo, ai stil”: „Te vulgarizează acest costum. Pari din vitrina unui sex-shop”. “Nu te avantajeza deloc acest costum, ba din contră, te vulgarizează foarte tare și mă duce cu gândul la vitrina unui sex-shop de pe Magheru de prin ’96-‘97”, punctează Maurice Munteanu, juratul “Bravo, ai stil”, la defilarea Cristinei Siscanu în emisiune, știut pentru aciditatea sa.

Declarațiile incendiare, cu iz de scandal și jigniri au fost disecate la emisiunea “Bravo, ai stil!” de la Kanal D, fix la adresa soției lui Madalin Ionescu. Aceasta a apărut într-un costum din latex de culoare roșie, mulat pe corp, care din păcate nu îi avantajează silueta. De aceeași părere cu Maurice a fost și Cristina Siscanu, cea care a fost chiar de acord cu “descrierea” la adresa acesteia. „Te vulgarizează acest costum. Pari din vitrina unui sex-shop”. “Nu te avantajeza deloc acest costum, ba din contră, te vulgarizează foarte tare și mă duce cu gândul la vitrina unui sex-shop de pe Magheru de prin ’96-‘97”, a spus Maurice.

Tipologia ta e mai apropiată de Cardi B decât de Courtney Love. Insa, Cardi B este un style icon, transmite un anumit tip de mesaj. Nu e doar despre haine și despre cizmele plexy glass pe care le poarta. La tine culorile nu vin bine. O alta rochie și nu foarte complicată ar fi fost mai potrivită”, a precizat Raluca Badulescu cu privire la ținuta aleasă și prezentată de Cristina Siscanu.

Și Catalin Botezatu “a măturat” cu Cristina Siscanu”

“Nu am să mai comentez că rochia este vulgară, a zis deja Maurice, însă cizme mai urâte și mai ieftine ca acestea , nu am văzut în viața mea. Îmi place fața, machiajul, însă peruca nu te avantajeza deloc. Trebuia să te studiezi puțin mai mult”, a menționat și Catalin Botezatu, jurat la “Bravo, ai stil!”.

Cristina Siscanu a primit însă un “Bravo, ai stil!”, pentru tenaticitate, curaj și ambiție, chiar de la Raluca Badulescu, jurata care a inițiat provocarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: