Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, apariție senzațională la ”Bravo, ai stil”! A venit îmbrăcată cu cea mai decoltată rochie

Cristina Șișcanu, apariție senzațională la ”Bravo, ai stil”! A venit îmbrăcată cu cea mai decoltată rochie

GALERIE FOTO (5) Cristina Șișcanu a purtat cea mai decoltată rochie

Cristina Șișcanu și-a șocat fanii cu apariția ei din gata de sâmbătă a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta a purtat o ținută care i-a lăsat pe toți cu gurile deschise. 

Cristina Șișcanu a purtat cea mai decoltată rochie

În ediția din 5 decembrie 2020, seara în care a avut loc gala show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Cristina Șișcanu a fost senzațională. Apariția ei incendiară alături de fetița ei au uimit pe toată lumea. Concurenta s-a afișat în fața juraților într-o rochie de culoare albă, foarte mulată și cu un decolteu până la buric. Aceasta a fost insoțită de fiica ei și a lui Mădălin Ionescu, Petra, care a încântat pe toată lumea cu drăgălășenia ei.

Reacțiile n-au încetat să apară, astfel că fanii au lăsat o mulțime de comentarii în mediul online. Cristina Șișcanu a primit și mesaje legate de ținuta decoltată pe care a purtat-o, fiind complimentată pentru cât de bine a arătat, potrivit tacataca.ro.

”Wow, ce frumoasă ești Cristina”. ”Frumoasă, dar mi se pare prea simplă”, ”Super frumoasă și sexy”, ”Nu trebuia să vii în această emisiune, dar tu știi mai bine”, ”Ai impresia că ești interesantă, dar ești groaznică. Doar te-a învenbinat și mai tare această emisiune”, ”Și-au scos doamnele sânii la vedere”, ”În sfârșit o ținută frumoasă, care îți vine bine”, ”Super frumoasă și elegantă”, ”Foarte mult mi-a plăcut ținuta ta”, sunt comentariile internauților pe pagina de socializare a Cristinei Șișcanu.

Emisiunea și-a pus amprenta asupra vieții de familie a Cristinei Șișcanu

Recent, Cristina Șișcanu a făcut mărturisiri legate de familia sa. Concurenta a dezvăluit că prezența ei în emisiune și-a pus amprenta asupra vieții ei de familie.

“Nu sunt intr-o stare foarte buna, s-a rasculat toata familia; si sotul si mama si copilul. Ieri mergeam cu masina si mi s-a intunecat in fata ochilor si a trebuit s aopresc pe dreapta, l-am chemat pe sot sa imi aduca magneziu, imi vine sa plang din orice, nu stiu ce am. Sotul zice ca nu mai are nevasta, copilul zice ca nu mai are mama. Situatia nu e prea buna. E foarte solicitant aici, dar ieri chiar am avut o situatie. Am ajuns acasa, mama ma ajuta cu copiii dar e si ea obosita. Ma rog, orice familie are probleme.

”Eu la 26 de ani am devenit mama a doi copii din care a unuia cu probleme, stiti. Imi pare rau ca nici cu Filip nu petrec mult timp. Acum o saptamana, cea mica imi spune ca nu are mama. cei care au copii, stiu. E greu sa te imparti. Sa fii si buna profesional, sa fii si sotie si mama, dar nu sunt ultima. Oamenii care imi scriu negativ, stau si le raspund pana la trei dimineata. Petra zice: ”mama, nu ai stil, ai venit tarziu acasa!” Sunt foartre apropiata de Filip si Petra si stiu ca imi simt lipsa. femeia e importanta in familie”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu este de 10 ani împreună cu Mădălin Ionescu și au doi copii minunați. Chiar dacă începuturile relației lor nu au fost tocmai roz, aceasta fiind acuzată că s-a băgat în prima căsnicie a prezentatorului, acum cei doi sunt bine și se iubesc mai mult ca niciodată.

”Relaţia noastră de cuplu s-a născut dintr-o dragoste foarte puternică, dintr-o atracţie. Suntem împreună de 10 ani, eu cred că atunci când doi oameni se cuplează, singurul lucru pentru care o fac trebuie să fie iubirea şi atracţia, dar nu e suficient. Dacă e vorba doar de o atracţie fizică, şi alte lucruri nu se potrivesc, nu cred că poate să dureze în timp. După aceea e important să ai cam aceleaşi viziuni despre viaţă ca o relaţie să ţină. Şi foarte important, în nicio zi, în nicio clipă, să nu uiţi de celălalt. Sunt foarte multe probleme cotidiene, pe care ţi le creează alţii, cei din  jur,  dar nu ai voie să le laşi să îţi afecteze relaţia de cuplu. Aici nu trebuie să intervină nici mama, nici soacra, nici copiii, sunteţi doar voi’’, mărturiseşte Şişcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: