Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan ar fi primit de la tatăl ei apartamentul în care au locuit. Care ar fi motivul

Andreea Bălan ar fi primit de la tatăl ei apartamentul în care au locuit. Care ar fi motivul

GALERIE FOTO (2) Tatăl Andreei Bălan, reacție după mesajul transmis de George Burcea

Andreea Bălan ar fi primit de la tatăl ei apartamentul în care au locuit. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în timpul copilăriei sale, făcea partea din trupa Andre. Recent, au apărut informații legate despre faptul că Andreea Bălan ar fi primit de la tatăl ei, Săndel Bălan, apartamentului din Ploiești.

Andreea Bălan ar fi primit de la tatăl ei apartamentul în care au locuit. Care ar fi motivul

Andreea Bălan ar fi primit de la tatăl ei apartamentul în care a locuit în Ploiești. În urmă cu peste două decenii, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format una dintre cele mai iubite trupe din toate timpurile. La acea vreme, formația era condusă de Săndel Bălan, tatăl artistei. Ulterior, trupa s-a destrămat, iar Andreea Bălan a povestit de multe ori certurile care au avut loc între ea și tatăl ei. În urmă cu câteva zile, s-a scris în presă că blondina ar fi primit de la tatăl ei un apartament din Ploiești.

Mai exact, aceasta ar fi locuința în care ar fi locuit familia Bălan ani la rând. Săndel Bălan i-ar fi oferit fiicei sale în 2017 apartamentul cu trei camere în care locuiau, în speranța că relația dintre ei doi se va îmbunătăți. Apartamentul ar fi în valoare de 50.000 euro, iar, Săndel Bălan și-ar fi cumpărat, la scurt timp, un alt imobil vis-a-vis de fosta locuință, pentru care a făcut un împrumut bancar.

După destramarea trupei Andre, blondina și tatăl său s-au războit mult timp, dar în prezent, lucrurile par să se fi schimbat. Tatăl acesteia a fost compozitorul și impresarul trupei Andrei, dar cele două artiste au decis să pună stop și să o ia pe drumuri diferite. Atunci a fost momentul în care Andreea Bălan și-a acuzat tatăl că a furat-o.

Trupa Andre

Invitată într-o emisiune tv, Andreea a declarat că se înțelege foarte bine acum cu părintele său. „Cu tata mă înțeleg foarte bine. Noi suntem bine de când am plecat de acasă de la 18 ani. Nu am avut nimic de împărțit. Îl iubesc foarte mult și fără ajutorul lui astăzi nu aș fi fost ceea ce sunt. Când am avut probleme de sănătate a fost și tata alături de mine și la botez și la toate evenimentele majore din viața mea”, a declarat Andeea Bălan.

Ce acuzații îi aduce Săndel Bălan Andreei Antonescu

Sândel Bălan este foc și pară și îi aduce acuzații dure Andreei Antonescu. Bărbatul a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre motivul destrămării trupei Andre. După ce fiica sa a vorbit în podcast-ul lui Cătălin Măruță despre faptul că propriul părinte i-a furat toți banii, acesta a răbufnit. Supărat pentru că blondina l-a vorbit de rău pe el, dar a preferat să nu spună nimic rău de colega sa, Săndel Bălan a ales să spună adevărul.

Acesta a dat vina pe brunetă pentru destrămarea Andre. „N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuă cu banii. Ea vorbește frumos de greșelile ei, dar nu și despre ale altora. A pierdut mulți bani și m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val doi ani, atât au mers în concerte, al treilea an s-a spart.N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil și de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă. Antoneasca o jignea că n-are voce și e dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a spus Săndel Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: