Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan are un nou iubit! Cine e bărbatul și ce gest a făcut artista la întâlnirea cu el

Andreea Bălan are un nou iubit! Cine e bărbatul și ce gest a făcut artista la întâlnirea cu el

GALERIE FOTO (3)

Andreea Bălan are un nou iubit! Paparazzi au surprins-o pe artistă de mână cu noul iubit la o întâlnire romantică, la ceas târziu în noapte. Iată cum s-au comportat cei doi în public, dar și cine e bărbatul care a cucerit-o pe jurata „Te cunosc de undeva”.

Andreea Bălan, surprinsă alături de noul iubit

După despărțirea de Tiberiu Albu, din septembrie 2021, Andreea Bălan s-a împărțit între rolul de mamă și cel de femeie de carieră. Totuși, iată că jumătate de an mai târziu, artista i-a făcut loc în viața ei unui nou bărbat.

Cine este el nu știm, căci identitatea lui nu a fost dezvăluită încă. Avem, însă, primele fotografii de cuplu, dat fiind faptul că cei doi s-au afișat împreună la un restaurant. Paparazzi Cancan.ro sunt cei care i-au surprins pe Andreea Bălan și noul său iubit în timp ce trădau primele gesturi de amorezi.

Gesturi de amorezi în public

Chiar înainte să plece în aventura din „America Express”, Andreea Bălan s-a afișat în oraș, pentru prima dată, cu noul ei iubit. Artista și tinerelul au fost surprinși în unul dintre restaurantele din Șoseaua Nordului, cunoscut drept locația preferată a vedetelor.

Andreea Bălan și noul ei iubit

Și-n ciuda faptului că au ales o masă retrasă, paparazzi au reușit să surprindă primele gesturi romantice în public. Cei doi s-au sărutat, au râs și au vorbit ore-n șir în timp ce au luat masa. Ulterior, au părăsit localul și s-au refugiat în mașina vedetei. Asta doar până a venit un taxi, care i-a preluat, dat fiind faptul că ambii consumaseră alcool. Cert e că la ieșirea din restarant, cei doi s-au ținut de mână, nelăsând loc de interpretări. Rămâne de văzut, însă, dacă artista îl va prezenta lumii întregi pe noul său iubit.

Andreea Bălan și noul ei iubit. Sursa foto: Cancan.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: