Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Bălan, declarație de dragoste: „Te-aș ține o viață pentru mine“

Andreea Bălan, declarație de dragoste: „Te-aș ține o viață pentru mine“

Andreea Bălan este într-o relație pe care o ține departe de spațiul public. Artista a învățat din experiențele anterioare că este mai bine pentru ea să fie mai discretă când vine vorba de viața sentimentală.

În urmă cu scurt timp, Andreea și-a surprins fanii postând două fotografii cu ea și un bărbat misterios. Alături de cele două fotografii, artista a adăugat textul: „Te-aș ține o viață pentru mine“. Putem presupune că ar putea fi vorba despre o declarație de dragoste pentru cel care îi pune zâmbetul pe buze. Însă, partenerul Andreei din fotografie nu seamănă cu Tiberiu Andrei, cel cu care avea o legătură în urmă cu câteva luni.

Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pe Andreea. Însă, unii, mai suspicioși din fire au spus că acestea par a fi imagini dintr-un videoclip pe care artista îl pregătește, iar descrierea romantică fiind doar titlul piesei.

Ba chiar mai mult, cineva l-a asemănat pe tânărul din imagine cu Radu Bănică. Deși s-au strâns aproape 200 de comentarii, Andreea nu a făcut nicio precizare cu privire la postare, lăsându-i cu o mare întrebare pe internauți: Videoclip sau o nouă relație?

Momentan, rămâne un mister cine este bărbatul din imagine și dacă acesta a fost modul Andreei de a-și arăta dragostea față de actualul partener sau sunt intr-adevar fotografii din următorul clip.

Andreea Bălan, despre bărbatul din viața ei

„Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, totul să fie foarte discret și eu să îmi trăiesc iubirea departe de ochii presei și ai curioșilor și departe de toate comentariile urâte. Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală.

Fie că mi-am dorit, fie că nu mi-am dorit, tot a fost expusă și foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel, dar nu sunt singura care se desparte o dată, de două ori, de trei ori și nu sunt singura care e divorțată și care își crește copiii singură.

Așa că pentru mine, toate aceste experiențe nu au fost negative, pur și simplu le-am luat ca pe niște experiențe de viață, care m-au învățat cum să fiu o femeie mai bună, mai calmă, mai inteligentă, mai așezată. Sunt foarte fericită cu parcursul vieții mele. Nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat.

Toate m-au adus să fiu femeia de astăzi. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am devenit astăzi. În viața mea se întâmplă lucruri perfect normale așa cum se întâmplă în viețile tuturor”, a mărturisit artista pe YouTube, potrivit Libertatea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro