Redactia.ro
Home » TV » Andreea Bălan, declarații despre căsătorie: Am luat decizia pe patul de spital

Andreea Bălan, declarații despre căsătorie: Am luat decizia pe patul de spital

Andreea Bălan

Andreea Bălan a vorbit despre mariajul cu fostul ei soț, George Burcea, dar și despre relația pe care aceasta a avut-o cu cântărețul Keo.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea după divorț

Andreea Bălan a declarat că l-a iertat pe fostul său soț după divorț, deși încă nu au semnat oficial actele, depuse deja de mai bine de un an la judecătorie. Vedeta a spus că va comenta mai multe după finalizarea divorțului, dar a menționat, totodată, că trebuie să își protejeze fetele de orice informație rea.

„L-am iertat pe fostul soț. Am fost în puncte diferite ale vieții, nu vorbim despre asta că suntem în proces de divorț. E un subiect pe care, deocamdată, nu îl discut în presă. Nu comentez nimic pe acest subiect. Mai durează până se finalizează divorțul, nu ține de noi”, a declarat ea, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

La acel moment, Andreea Bălan a crezut că se va căsători pentru toată viața, însă nu a fost să fie așa, din motive de care nu vrea să vorbească. Decizia de a se căsătorit cu George Burcea a luat-o de pe patul de spital.

„Decizia de a mă căsători a fost luată pe patul de spital.  Când am născut-o pe Clara, m-am trezit din comă și pur și simplu am zis că refac Andre și vreau să mă mărit”, a declarat Andreea Bălan.

„Copiii trebuie să crească într-o familie cu acte în regulă. A fost o nuntă foarte frumoasă, a fost un spectacol. Nu regret decizia că m-am măritat, e mai greu la divorț. Dacă nu te mărți, nu mai divorțezi, te separi mai mult. Am stat 4 luni măritată și 4 ani de relație”, a spus ea.

Mai mult, ea a spus că nu regretă nimic și este fericită că au doi copii împreună.

„Când te căsătorești, te gândești că e pe viață, mai ales că avem și doi copii împreună. Nu regret nimic, sunt foarte fericită că cu el am făcut acești copii minunați. Nu regret absolut nimic. Trebuia să fie totul discret, s-au mai despărțit și alții, dar nu așa. Eu de aia am tăcut”, a mai spus vedeta.

Andreea Bălan, declarații despre relația cu Keo

Înainte de a fi cu George Burcea, Andreea Bălan a fost într-o relație de opt ani cu Keo, care s-a terminat cu un scandal, din cauză că artistul a înșelat-o cu Misty. A fost dărâmată după despărțire, pentru că el era „stâlpul ei”.

„Noi am început relația când aveam 21 de ani. A fost cea mai lungă relație – opt ani. Pe la 26-27 am început să pun presiune pe el că vreau o familie. Pentru mine a fost un stâlp, pentru că am învățat foarte multe de la el, el fiind mai mare cu 12 ani. Muzical vorbind și el era foarte cald și mă calma, mă pondera”, a spus vedeta.

Problemele au început să apară după ce artista punea presiune pentru formarea unei familii, dar Keo dorea să devină un artist cunoscut. După aceea, s-a aflat că el avea o relație în paralel și cu Andreea Bălan, și cu Misty, cu aceasta fin urmă având astăzi și un copil.

„Am vrut tot timpul familie. El abia venise în țară, voia și el cariera lui aici, nu îi stătea minte ala familie. Eu eram în alt punct al vieții. El voia să mai copilărească. Am făcut o casă împreună, am rămas cu ceva. Chiar dacă el a greșit la final, eu nu șterg toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine, m-a susținut foarte mult”, a mai spus ea.

„Am suferit foarte mult după el, era stâlpul meu. M-am trezit singură”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: