Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, despre sarcina Andreei Antonescu: „Un copil este o binecuvântare, așa că dacă a trecut prin acele experinețe în America Express …”

Andreea Bălan, despre sarcina Andreei Antonescu: „Un copil este o binecuvântare, așa că dacă a trecut prin acele experinețe în America Express …”

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta care ne-a marcat copilăria cu prezența sa în trupa Andre, alături de Andreea Bălan, așteaptă cel de-al doilea copil cu un celebru jurnalist și prezentator TV. Iată ce spune coechipiera sa despre participarea lor la „America Express”!

Andreea Bălan: „Cred că nici ea nu știa”

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva” susține că nu știa de sarcina prietenei sale, Andreea Antonescu, în timp ce se aflau la „America Express” și susține că nici coechipiera sa nu ar fi știut, deoarece cu siguranță nu mai participa:

Nu (n.r. nu știa că e însărcinată), dar cred că nici ea nu știa. Cred că a aflat când s-a întors. Cred că nu știa, că dacă știa, cred că nu venea. (…) Un copil este o binecuvântare, așa că dacă a trecut prin acele experinețe în America Express …”, a spus Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

„Câteva momente aufost în care am vrut să revin acasă, din cauza mizeriei. Mizeria ne-a terminat pe toți. Trebuia să dormim la oameni acasă, doar că tot oamenii cu posibilități reduse te cazau. (…) Mizeria nu are de-a face de multe ori cu sărăcia și nimeream în locuri foarte dificile, dar ne-am mobilizat și am făcut abstracție.‘, a mai spus Andreea Bălan.

Anunțul emoționant al Andreei Antonescu despre noua minune din viața ei

Andreea Antonescu le-a împărtășit urmăritorilor săi, pe rețelele sociale faptul că va deveni mămică pentru a doua oară. Aceasta a mărturisit că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Victor Vrînceanu și că este pregătită pentru această nouă etapă din viața ei. Cântăreața și-a dorit să le mulțumesc tuturor fanilor săi pentru susținerea pe care o primește de zi cu zi de la ei, iar în semn de respect a dorit ca toți aceștia să afle marea veste direct de la ea.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de @victor.vrinceanu1988 .
Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!
Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!
Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris vedeta pe Instagram. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Totul despre Victor Vrînceanu, noul partener de viață al Andreei Antonescu

Victor Vrînceanu este noul partener de viață al Andreei Antonescu. Cei doi au ținut departe de lumea mondenă sarcina vedetei, până acum, când vedeta a împărtășit marea bucurie din viața lor.

Victor Vrînceanu are 34 de ani și este de profesie jurnalist. Acesta a terminat studiile la Facultatea Româno-Americană, iar apoi a mai absolvit cursuri și la Universitatea de Jurnalism. Ulterior a intrat în această nișă, mass-media. Jurnalistul a lucrat la Gazeta Sporturilor, timp de 7 ani, iar apoi s-a angajat la ProSport. Acesta a devenit celebru pentru munca pe care o prestează atunci când publicația a fost vândută către Radu Budeanu, patronul CanCan.

Victor Vrînceanu s-a făcut remarcat, iar acum deține postul de redactor șef la Cancan.

Sursa foto: paginademedia.ro

 

Sursa foto: Captură ecran Xtra Night Show

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: