Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, goală pe Internet? Imaginea cu care artista și-a isterizat fanii din online

Andreea Bălan, goală pe Internet? Imaginea cu care artista și-a isterizat fanii din online

GALERIE FOTO (2)

Andreea Bălan și-a șocat fanii cu ultimele postări! Ipostazele în care apare i-a isterizat pe toți urmăritorii cântăreței. Mulți dintre ei au rămas uluiți când, la prima vedere, au crezut că artista lor preferată s-a afișat goală pe Internet.

Fără doar și poate, Andreea Bălan știe cum să își țină fanii aproape, cu care împarte atât experiențele de artistă, cât și pe cele de mămică. Însă de această dată, Andreea Bălan pare că a reușit doar să își șocheze fanii, care au urmărit cu mare atenție ultimele postări ale artistei.

Andreea Bălan, goală pe Internet?

Andreea Bălan și-a dorit să le arate fanilor săi de pe Instagram că tocmai le-a făcut baie fetițelor sale, dar ipostaza în care s-a expus fără să își dea seama a stârnit multe controverse.

După ce au văzut imaginile, mulți au rămas uluiți. S-a postat Andreea Bălan goală pe Internet?

La prima vedere așa pare, însă la o privire mai atentă se poate observa că artista purta lenjerie de culoarea pielii. Astfel se explică de ce toată lumea s-a isterizat că s-a postat Andreea Bălan dezbrăcată pe Internet. Însă, cel mai probabil, unii au rămas la această părere.

Andreea Bălan, fericită și când se ceartă cu Tiberiu Argint?

Andreea Bălan pare că a dat uitării durerea divorțului de George Burcea, tatăl fetițelor ei Ela și Clara.

Acum, Andreea Bălan trăiește, oficial, o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Însă ca în orice cuplu, nu tot timpul este doar lapte și miere. Deși declară că relația cu noul iubit este perfecta, iată că paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți certându-se într-un mall din București.

Potrivit celor de la Cancan, tensiunile din cuplu ar fi apărut din cauza “stricteții” de care ar fi dat dovadă noul iubit al vedetei, atât în relația cu ea, cât și cu fiicele sale.

Cu toate acestea, Andreea Bălan s-a declarat de curând “în sfârșit, fericită”.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic.

Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a mărturisit Andreea Bălan, în urmă cu puțin timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: