Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Bălan i-a revoltat pe fanii emisiunii America Express. Producătorii sunt acuzați de favoritism: «Totul este o minciună»

Andreea Bălan i-a revoltat pe fanii emisiunii America Express. Producătorii sunt acuzați de favoritism: «Totul este o minciună»

america express

Ediția America Express difuzată în seara de 22 martie a reușit să-i revolte peste măsură pe telespectatori. Aflați în cursa pentru calificarea în finală, Doinița și chef Cătălin Scărlătescu au fost eliminați din competiție, iar cele care s-au calificat în etapa decisivă au fost nimeni altele decât Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Telespectatorii sunt de părere că emisiunea este una regizată. Iată de ce consideră acest lucru!

Producătorii emisiunii, acuzații grave din partea fanilor

Pentru a-și asigura un loc în marea finală, concurenții și-au dat toată silința în cadrul probei pe care au avut-o de parcurs, împărțită în trei etape distincte. La finalul fiecăreia dintre aceste etape, concurenții aflați pe ultima poziție au fost nevoiți să aleagă o cutie, care putea conține fie totemul aurit, fie cel roșu.

Acesta din urmă reprezenta eliminarea din competiție, motiv pentru care concurenții au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a nu ajunge în această situație. Din păcate, Doina și Cătălin Scărlătescu au fost ghinioniști, iar în cutia aleasă de ei s-a aflat totemul roșu, așadar drumul lor în America Express a ajuns la final.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu sunt pe placul telespectatorilor

Ediția din data de 22 martie i-a revoltat pe telespectatori. Mulți dintre ei sunt de părere că multe dintre probe au fost aranjate și că regizate, așadar câștigătorii nu vor fi cei care merită, ci acea echipă pe care producătorii emimsiunii au dorit-o câștigătoare. Fanii au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a emisiunii și și-au exprimat nemulțumirea. Ei sunt de părere că echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan este favorizată. În plus, Andreea Bălan a fost acuzată de mulți de faptul că ar da dovadă de lipsă de corectitudine.

„Totul este o minciună, pleacă acasă cine trebuie să plece, nu e după merit. Andrelele au fost avantajate chiar dacă au fentat la probe, aveau misiune în parc să caute sacoșa, era o persoană cu o singură sacoșă și nici nu au cautat, și-au dat seama că acea persoană le așteptă să le dea sacoșa, ceva imposibil să îți dai seama dacă are doar una sigură. Asta m-a făcut să cred că totul este o minciună!”/ „Succes moldovenilor!! Trișoarele, dacă nu umblau în sutien și chiloți, nu treceau nici de 2 etape”/ „Andreea Bălan, caracter infect! Sper să câștige Bordea & Cortea!”/ „Andreea Bălan a trișat! Nu merită. Felicitări pentru Doinița și Scărlătescu!”/ „După atâta trișat și lipsă de scrupule, nu meritau să fie în finală!”/ „Nu pot să mă mai uit la emisiune din cauza infatuării și lipsei de bun simț al celor două Bălance. Nici la TCDU nu o să mă mai pot uita, insuportabil caracter arată la TV Andreea Bălan. Felicitări băieților, bravo pentru drumul frumos parcurs!” / „Felicitări, băieții! Sper să câștige, deoarece au meritat. Fetele au trișat, s-au mai teleportat, iar Doina și Scărlătescu au fost super” / „Trist pentru Andre! Andreea Bălan a trișat!”/ „Bine că nu câștigă Andrelele, ca au trișat destul! Poate în următoarea emisiune nu se mai permite încălcarea regulamentului” , au fost doar o parte dintre comentariile negative primite de echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Câștigătorii reality-show-ului, potrivit surselor gândul.ro, este echipa formată din Nelu Cortea și Cătălin Bordea, buni prieteni de-o viață, de pe vremea când amândoi erau studenți la Actorie. După aproape două luni departe de România, de familii și prieteni, Bordea și Cortea ar fi luat marele premiu la America Express: amuleta supremă, în valoare de 30.000 de euro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini