Redactia.ro
Home » Monden » Cine va prezenta următorul sezon „America Express”. Gina Pistol a elucidat misterul: «Fiecare își face treaba cum poate mai bine»

Cine va prezenta următorul sezon „America Express”. Gina Pistol a elucidat misterul: «Fiecare își face treaba cum poate mai bine»

gina pistol si irina fodokr

Doar câteva zile ne mai despart de noul sezon al emisiunii Asia Express, care de această dată va purta numele de America Express, ținând cont de locația în care se desfășoară competiția. Filmările au ajuns la final, însă misterul asupra celei care va prezenta emisiunea încă nu a fost elucidat. Telespectatorii se întreabă dacă Gina Pistol sau Irina Fodor, soția artistului Răzvan Fodor, va fi cea care va însoți concurenții în aventura vieții lor. Răspunsul a fost oferit chiar de către Gina Pistol, care a explicat și motivul din spatele deciziei sale.

Cine va prezenta următorul sezon America Express

Irina Fodor este cea care i-a însoțit pe concurenții în aventura din America Express, iar motivul este unul cât se poate de simplu și bazat pe…emoție. Gina Pistol este de părere că fiica sa, Josephine, este mult prea mică pentru a putea fi departe de mama ei pentru o perioadă îndelungată de timp. Așadar, Irina Fodor a fost alegerea logică în asemenea circumstanțe.

„E vorba despre două luni, dar cum să îi explic eu unui copil de un an și opt luni că mama va lipsi din viața ei. În afară de asta, ce îmi e mie mai frică, e că dragostea și dorul ăsta pe care îl voi simți, mi-e că nu îl pot gestiona cum trebuie. Mi-e frică de mine. Eu nu prea le aveam cu dorul. E greu, mi-ar fi foarte greu.

Am urcat în avion, în fața mea un cuplu cu un copil de un an. Copilul ăla o privea pe maică-sa de parcă era Dumnezeu. Mi s-au umplut ochii de lacrimi. Poate când o să fie fiică-mea mai mare. Aș pierde etape importante. Mi-e al naibii de dor de proiectul ăsta”, a dezvăluit Gina Pistol.

Nici vorbă de rivalitate între Gina Pistol și Irina Fodor

Mai mult decât atât, Gina Pistol a infirmat faptul că între ea și Irina Fodor ar exista o rivalitate, așa cum se speculează în mediul online. „Cei din presă ba o jigneau pe Irina, ba pe mine. Urât asta! Ziceau că mie îmi e frică să îmi ia locul. Când a plecat Irina în Asia și a venit la Chefi. Am sunat-o și i-am dat câteva sfaturi, i-am dat soluția ca să nu treacă prin ce am trecut și eu. Suntem amândouă două firi foarte mișto. Fiecare își face treaba cum poate mai bine”, a povestit Gina Pistol, în cadrul podcastului moderat de către Horia Brenciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini