Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Andreea Bălan, imagini de la petrecerea burlăcițelor. Mâine se căsătorește

Andreea Bălan, imagini de la petrecerea burlăcițelor. Mâine se căsătorește

GALERIE FOTO (14)

Andreea Bălan numără orele până când va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Frumoasa artistă se va căsători cu alesul inimii sale, tatăl fetițelor ei, mâine, duminică. Până când clopotele bisericii le vor anunța sosirea, cântăreața se răsfață cu domnișoarele de onoare, într-un hotel de lux. Haideți să vedem și noi! Andreea Bălan, imagini de la petrecerea burlăcițelor

Andreea Bălan, nuntă cu ștaif duminică

Mâine, Andreea Bălan se va cununa religios cu George Burcea. Până atunci, însă, cântăreața s-a relaxat alături de domnișoarele ei de onoare într-un resort luxos din România. De acolo, vedeta a împărtășit cu fanii ei câteva imagini inedite.

Se pare că artista a avut parte de o ”petrecere a burlăcițelor” în toată regula. Domnișoarele de onoare n-au fost altele decât tinerele din trupa ei de dans, cu care are o frumoasă relație de prietenie de 15 ani.

Andreea Bălan, imagini de la petrecerea burlăcițelor

”Fetele mele și colegele mele de scenă reprezintă a 2-a mea familie. Cu ele mi-am petrecut ultimii 10 ani în concerte și îmi știu viața cu bune și cu rele, au fost lângă mine mereu la bine și la greu și mi-au oferit sprijin și încurajare atunci când au existat momente triste în viața mea. Le iubesc enorm, le prețuiesc și în ziua cea mare ele îmi vor fi sprijin și domnișoare de onoare👰🏼🤗❤️”, a scris artista pe rețelele de socializare.

După cum era de așteptat, nici ținutele n-au fost alese la întâmplare pentru această petrecere. Frumoasa Andreea Bălan a îmbrăcat un halat din satin alb, iar domnișoarele de onoare unele mov-lila.

Citește și Nuntă cu ștaif! Andreea Bălan se căsătorește cu George Burcea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: