Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Bălan, lovită cu mașina de un șofer ucrainean. Care este starea cântăreței și cum s-a întâmplat totul

Andreea Bălan, lovită cu mașina de un șofer ucrainean. Care este starea cântăreței și cum s-a întâmplat totul

GALERIE FOTO (3) Andreea Bălan, lovită cu mașina de un șofer ucrainean. Care este starea cântăreței și cum s-a întâmplat totul

Andreea Bălan a fost lovită de un șofer ucrainean astăzi, pe o stradă din București. Iată cum s-a întâmplat totul și care este starea cântăreței.

Andreea Bălan, lovită cu mașina de un șofer ucrainean. Care este starea cântăreței și cum s-a întâmplat totul

Andreea Bălan, care este în prezent în plin scandal cu fostul ei soț, George Burcea, a trecut prin alte clipe dificile. Ea a fost implicată într-un accident rutier astăzi, la prânz. Era în mașina ei când un șofer tânăr, ucrainean, în vârstă de 22 de ani, a lovit-o pe strada Sibiu din sectorul 6 al Capitalei. Se pare că nu a fost un accident grav și nimeni nu a avut nevoie de ajutor medical, cu atât mai puțin să fie necesară o internare.

Cu puțin timp înainte de accident, cântăreața a publicat pe Instagram o fotografie chiar de la volanul mașinii. Frumos machiată și cochetă, cum este de obicei, aceasta și-a făcut un selfie. Ea a scris și un text pe imagine: „În trafiiic”. Din fericire, accidentul care avea să aibă loc ulterior nu a fost grav. Mașina ei, în schimb, a fost avariată, așa cum se observă în imaginea de mai jos.

Rămâne de văzut, concret, cine a fost de vină în acest accident auto și cine va plăti daunele.

Foto: Infotrafic

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: