Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, noi declarații despre scandalul cu George Burcea. Ce spune cântăreața despre rolul de tată al fostului ei soț

Andreea Bălan, noi declarații despre scandalul cu George Burcea. Ce spune cântăreața despre rolul de tată al fostului ei soț

Andreea Bălan, noi declarații despre scandalul cu George Burcea. Ce spune cântăreața despre rolul de tată al fostului ei soț

Andreea Bălan a făcut noi declarații despre scandalul cu George Burcea, așa că apar reacții după reacții ale fiecăruia. Iată despre ce este vorba și ce a spus recent cântăreața despre rolul de tatăl al fostului ei soț.

Andreea Bălan, noi declarații despre scandalul cu George Burcea. Ce spune cântăreața despre rolul de tată al fostului ei soț

Situația este cât se poate de tensionată între Andreea Bălan și George Burcea. La mijloc, sunt prinși copiii lor, iar lucrurile nu par să se liniștească. Andreea Bălan a vorbit din nou despre ce se întâmplă între ea și fostul soț, în exclusivitate pentru Spynews.

Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună.

Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore.

Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele.

Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).

În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decazut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe.

Din păcate, situația dintre noi nu se poate ameliora și nu putem comunica decent, deoarece ne jignește constant, atât pe mine cât și pe mama mea și face totul intenționat ca să ne supere.

Totodată, are nenumarate notificări în care i se cere să nu mai mintă presa și să fie un tată responsabil. De acum, orice minciună va fi taxată în instanță.

Aceste declarații ale Andreea Bălan vin în contextul în care George Burcea a reacționat ieri la acuzațiile acesteia, potrivit cărora ar fi fost beat atunci când a venit să le pe fiicele lor, Ella și Clara. Burcea este, evident, revoltat și vrea să demonstreze prin dovezi video că aceasta minte, pentru a obține custodia exclusivă a copiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: