Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan nu postează poze cu iubitul ei. Care este adevăratul motiv

Andreea Bălan nu postează poze cu iubitul ei. Care este adevăratul motiv

Andreea Bălan și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. 

 

Andreea Bălan nu postează poze cu iubitul ei

 

Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Blondina a evitat să se afișeze alături de noul iubit, deși și-a asumat relația , după despărțirea de George Burcea, tatăl fetițelor ei. Primele imagini cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint au apărut în vară, de la un club la mare. Imaginile au fost surprinse la acea vreme de paparazzi.

Însă, fosta soție a lui George Burcea nu a vrut niciodată să vorbească despre relația pe care o are cu Tiberiu Argint. Deși Andreea este extrem de deshisă față de fanii săi, pe paginile de socializare, dar și pe vlogul ei, nu apar poze și filmulețe cu iubitul ei, Tiberiu Argint. Blondina își fotografiază mereu fetițele, însă, nu și iubitul.

Cei doi îndrăgostiți au mers, de curând, și într-o vacanță romantică la Lisabona, dar nici acolo Andreea nu a vrut să posteze imagini cu iubitul său.

Andreea și Tiberiu au postat mai multe fotografii din Lisabona. Lucrul care a atras atenția tuturor a fost declarația de dragoste pe care Tiberiu i-a făcut cântăreței. În dreptul unei imagini,  Tiberiu Argint a scris un mesaj de-a dreptul emoționant. „NU ȘTIU UNDE MĂ DUC, DAR MĂ DUC. VII CU MINE?”a scris acesta.

 

Care este motivul

 

Andreea Bălan pare să fie mai fericită ca niciodată. Însă, de data aceasta, prezentatoarea de la Antena 1 vrea să-și țină departe de ochii curioșilor viața sentimentală.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşează. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important sa ai sustinere, un sprijin”, a spus Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp, despre decizia de a-și ține departe iubitul de lumina reflectoarelor.

Andreea Bălan a spus că, deși nu se afișează cu iubitul său, relația lor este una tot mai serioasă. De altfel, până acum , toate relațiile Andreei Bălan au fost făcute publice de artistă. Blondina a mărturist că, în ultimii ani, și-a povestit toată viața în melodiile sale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: