Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, păcălită de un dezvoltator imobiliar. Suma enormă pe care a pierdut-o vedeta: „Toți banii i-am dat acolo”

Andreea Bălan, păcălită de un dezvoltator imobiliar. Suma enormă pe care a pierdut-o vedeta: „Toți banii i-am dat acolo”

Andreea Bălan trece printr-o adevărată criză din cauza unei achziții imobiliare care s-a dovedit a fi, de fapt, o păcăleală. Iată ce sumă enormă a pierdut vedeta!

Andreea Bălan, păcălită de un dezvoltator imobiliar

Andreea Bălan și-a dorit să cumpere un apartament la etajul 11 al unui bloc în zona Doamna Ghica din nordul Capitalei, în unrmă cu 15 ani, însă investitorul israelian care a convins-o atât pe ea, cât și pe mulți alții (mai exact 571 de persoane) să cumpere, în stadiu de proiect o garsonieră sau un apartament în Planorama, a fugit cu toți banii, circa 20 de milioane de euro.

Aceasta susține că pentru această investiție a plătit în jur de 90.000 de euro și că odată cu trecerea anilor s-a resemnat în ceea ce privește despăgubirea sumei, deoarece din procesul juridic pe care l-a întocmit împotriva dezvoltatorului imobiliar nu s-a ales cu nimic:

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo. 

Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces”, a spus vedeta potrivit observatornews.ro

„Singurul bloc locuit astăzi, T3, a fost terminat de proprietari. În 2007 constructorul de la Planorama a intrat în faliment. În 2008 lucrările au fost oprite definitiv. Acum, zona arată dezolant”, explică sursa citată.

Andreea Bălan s-a trezit cu conturile blocate

Pentru Andreea Bălan, surprizele s-au ținut lanț. Aceasta s-a trezit cu conturile blocate, deoarece cei de la ANAF-ul au dorit să recupereze taxa de timbru pentru procesul colectiv din care vedeta a făcut parte, după marea înșelăciune prin care a trecut:

„Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor”, a mai completat Andreea Bălan, conform sursei citate.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: