Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost implicată într-un accident rutier. Cum se simte vedeta

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost implicată într-un accident rutier. Cum se simte vedeta

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier, joi, în jurul orei prânzului. Cum se simte vedeta după clipele de groază prin care a trecut.

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier joi, la orele prânzului. Era în mașina ei când un șofer tânăr, ucrainean, în vârstă de 22 de ani, a lovit-o pe strada Sibiu din sectorul 6 al Capitalei. Nu a fost un accident grav și nimeni nu a avut nevoie de ajutor medical.  Cu puțin timp înainte de accident, cântăreața a publicat pe Instagram o fotografie chiar de la volanul mașinii. Frumos machiată și cochetă, cum este de obicei, aceasta și-a făcut un selfie. Ea a scris și un text pe imagine: „În trafiiic”. Din fericire, accidentul care avea să aibă loc ulterior nu a fost grav. Mașina ei, în schimb, a fost avariată, așa cum se observă în imaginea de mai jos.

Andreea Bălan, prima reacție după accident

Celebra artistă a povestit cum s-a întâmplat accidentul în care a fost implicată. ”Mergeam la repetiții cu dansatorii mei și Petrișor, că mâine trebuie să mă prezint la o emisiune, eram undeva prin Drumul Tabarei, că acolo avem sala și când am vrut să fac la un moment dat stânga un șofer n-a văzut roșu și a trecut pe roșu, un șofer din Ucraina, un puști de 22 de ani”, a spus cântăreața, pentru Spynews.

Andreea Bălan a ținut să spună că nici ea, nici șoferul vinovat de accident, nu au pățit nimic. ”Nu, niciunul dintre noi nu a pățit nimic. A fost o mică sperietură, ne-am dat jos, am văzut că suntem ok. Eram singuri fiecare în mașina lui. Sunt avarii, am lăsat mașina la service, o repară în 2-3 săptămâni, îmi dau o mașină la schimb. Vorbesc așa relaxat că am trecut prin multe, ăsta e un mic accident. Important că avem mâini și picioare și că mergem și suntem sănătoși și că nu s-a întâmplat nimic grav, sunt întreagă”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro