Redactia.ro
Home » TV » Andreea Bălan s-a pozat în ipostaze incitante, așa cum doar Tiberiu Argint o vede în dormitor: “Prinde-mă, aprinde-mă”

Andreea Bălan s-a pozat în ipostaze incitante, așa cum doar Tiberiu Argint o vede în dormitor: “Prinde-mă, aprinde-mă”

GALERIE FOTO (2)

Andreea Bălan și-a surprins iubitul și admiratorii cu o apariție extrem de sexy și provocatoare pe rețelele de socializare. Artista s-a filmat în ipostaze extrem de incitante, așa cum doar Tiberiu Argint o vede în dormitor. 

 

Andreea Bălan s-a pozat în ipostaze incitante

Andreea Bălan s-a pozat în ipostaze extrem de sexy. Artista a apărut îmbrăcată doar într-un sutien negru și nikini de culoare roșie, în timp ce era în fața oglinzii din dormitorul său. Iubita lui Tiberiu Argint s-a  înregistrat cu filtrul său special creat de Instagram Stories și, înainte de a posta imaginile, vedeta a selectat câteva dintre versurile melodiei sale, “Prinde-mă, aprinde-mă”.

Vedeta în vârstă de 36 de ani, Andreea Bălan a reușit să gestioneze problemele de sănătate cu care s-a confruntat după a doua oară, dar și situațiile delicate prin care a trecut din cauza despărțirii de George Burcea. Artista a spus în repetate rânduri în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva!” despre terapiile pe care le-a avut cu psihologul la care merge de ani buni. Mai mult, artista i-a încurajat pe oameni să nu ezite să ceară ajutorul unui terapeut ori de câte ori simt nevoia când se confruntă cu probleme.

 

Andreea Bălan a vorbit și despre motivul pentru care nu postează fotografii alături de Tiberiu Argint.

“Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşează. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin, deocamdată, pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important sa ai sustinere, un sprijin”, a declarat cântăreața despre decizia de a-şi ține iubitul departe de lumina reflectoarelor.

Blondina a subliniat, însă, că relația pe care o are cu Tiberiu Argint este din ce în ce mai serioasă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini