Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat? Detaliul care i-a dat de gol

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat? Detaliul care i-a dat de gol

GALERIE FOTO (2) Andreea Balan si George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit cu mare scandal la începutul anului acestuia, dar se pare că până la urmă, cei doi au decis să facă pace.

În ultimele imagini postate de actor pe rețelele de socializare apare un detaliu care le-a cam dat de bănuit fanilor. George și-a pus verigheta pe deget și se afișează oriunde cu ea. Oare ce să însemne acest lucru?

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat? Detaliul care i-a dat de gol

Șoc în lumea showbiz-ului. Andreea Bălan și George Burcea s-ar putea împăca? O imagine postată de actor pe rețelele de socializare a cam stârnit curiozitățile tuturor urmăritorilor.

Mai exact, se pare că fostul soț al Andreei Bălan încă mai poartă verigheta. Chiar dacă în urmă cu două luni cei doi erau în plin scandal după ce au decis să se despartă, actorului se pare că i-a rămas gândul la mama celor două fetițe ale sale.

Dar cum se face că recent, Andreea a fost surprinsă la mare în brațele altui bărbat, ceea ce ar însemna că artista este decisă să-și construiască o altă viață fără fostul soț.

George Burcea verigheta

Andreea Bălan și George Burcea, despărțire cu scandal

În urmă cu câteva luni, Andreea Bălan și soțul său, George Burcea au decis să meargă pe drumuri diferite. Dar situația nu a decurs exact cum își dorea artista, iar despărțirea lor a fost un subiect de scandal în presa mondenă.

Enervată de toate gesturile fostului ei soț pe care le afișa pe rețelele de socializare, Andreea a decis să iasă în fața publicului și să deslușească care este adevărul despărțirii lor.

Potrivit artistei, George se pare că nu se mai simțea bine alături de ea, simțindu-se inferior. Acesta a decis să plece de acasă, timp în care blondina a decis că nu vrea să trăiască o asemenea situație, iat fetițele pe care le-au împreună merită o viață liniștită.

Cei doi au decis să divorțeze, Andreea obținând custodia Clăriței și a Ellei, acceptând ca tatăl lor să le viziteze săptămânal. Așadar, dacă iubirea dintre cei doi este prea mare și nu pot trăi unul fără celălalt, vom afla pe parcurs.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: