Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și George Burcea, scandal după ce s-a aflat de relația artistei. Actorul vrea să îi ia fetițele?

Andreea Bălan și George Burcea, scandal după ce s-a aflat de relația artistei. Actorul vrea să îi ia fetițele?

Andreea Bălan

Andreea Bălan are o relație de trei săptămâni cu un bărbat, pe care a încercat să o ascundă. Artista este în plin proces de divorț cu fostul ei soț, George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea, scandal după ce s-a aflat de relația artistei

Acum, Andreea Bălan se teme că va pierde custodia fetițelor sale, după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat, la doar cinci luni după ce a anunțat despărțirea de tatăl copiilor ei.

În acest moment, artista se teme că poate să rămână fără custodia totală a fetițelor pe care le are împreună cu George Burcea, după ce s-a aflat că are o relație cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei de știri Sonia Argint.

După ce George Burcea a fost prins conducând sub influența unor subtsanțe interzise, artista era mai mult ca sigură că va primi custodia totală a fetițelor sale, în urma partajului. Acum, aceasta nu mai este atât de sigură, din cauză că se știe că se iubește cu un alt bărbat.

Andreea Bălan a încercat să ascundă relația pentru a primi custodia

Ea a încercat să ascundă relația, în zadar. Atunci când mergea să îl viziteze, artista purta chiar și perucă pentru a nu fi recunoscută.

”Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei. Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei. Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces…”, a declarat un apropiat al celor doi.

Andreea Bălan a petrecut în weekend alături de Tiberiu Argint, cu care formează un cuplu de trei săptămâni. Mai mult decât atât, relația dintre ei este atât de avansată încât noul iubit le-a cunoscut deja pe cele două fete ale Andreei Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: