Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat? Față-n față la un eveniment

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat? Față-n față la un eveniment

Andreea Bălan și George Burcea

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea este extrem de tensionată pe fondul mărturisirilor recente. Cu toate acestea, cei doi vor fi cât de curând față-n față, dat fiind faptul că pe 9 martie îi vor rupe turta fiicei lor, Clara.

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat

Potrivit unor surse citate de tabloide, Andreea Bălan și George Burcea au fost nevoiți să facă pace de dragul celor două fiice ale lor. Cei doi se vor întâlni zilele următoare în casa nașilor lor, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, pentru a-i rupe turta fiicei lor, Clara. Evenimentul va fi unul restrâns, dată fiind relația dintre cei doi.

Andreea a fost cea care a încercat să salveze mariajul

Prezentă în platoul „Xtra Night Show”, Andreea Bălan a povestit că ea a depus eforturi pentru a-și salva mariajul. Cântăreața a dezvăluit că lucrurile s-au schimbat între ei încă din decembrie, când George și-ar fi schimbat comportamentul. Și-n ciuda vacanței comune din decembrie, lucrurile nu s-au îndreptat. Odată întorși acasă, actorul i-ar fi mărturisit că nu mai are sentimente pentru ea. „Au fost certuri mari, de asta spun că s-a schimbat mult. A fost greu. Eu de fiecare dată am încercat… ”uite familia, uite ce minunați suntem împreună”. Noi n-am avut probleme grave, a contat foarte mult că a deschis o traumă singur, cred. Nu a dorit ajutorul meu, nu a dorit nici ajutor de specialitate”, a precizat Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini