Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Dan Capatos l-a desființat pe George Burcea din cauza consumului de cocaină

Dan Capatos l-a desființat pe George Burcea din cauza consumului de cocaină

Dan Capatos l-a desființat pe George Burcea

Ieri, George Burcea a postat un mesaj lung pe contul de Instagram în care a vorbit despre cele întâmplate în viața lui în ultimele luni. El a încercat să justifice consumul de substanțe interzise, însă nu a făcut decât să atragă și mai multe critici. Dan Capatos l-a desființat pe George Burcea din cauza cocainei.

Dan Capatos l-a desființat pe George Burcea din cauza cocainei

Prezentatorul TV a fost printre cei care s-au arătat deranjați de poziția lui George Burcea vizavi de cocaină. Dan Capatos l-a blamat pe actor pentru indiferența cu care a tratat subiectul. „Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!

Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla…Poate trecea fiul meu trecea prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese„, a mai spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

George Burcea a susținut că nu e treaba nimănui că el consumă cocaină

Actorul a susținut că nimeni n-ar trebui să se preocupe de faptul că el a consumat cocaină. „Faptul cã eu am consumat o substanţã interzisã de lege nu vãd de ce ar fi problema întregii tãri… Pe lângã asta, sã ştiţi cã mi-am luat problema” cu banii munciţi de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voştri. Nu uitaţi cã am voie sã fac ce vreau cu banii mei, iubiţilor….

Pe lângã acest aspect, în ultimii 5 ani nu ştiu dacã m-am îmbãtat de 5 ori şi atunci a fost de ziua mea, din banii mei şi într-un loc sigur, nu în club, pe strada sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societãţii, scursuri care au consumat şi poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am greşit şi totodatã mi-am şi asumat acest lucru, iar mai târziu voi plãti. Nu vã faceti griji, ştia Burcea cã vine şi ziua plãţii…„, este o parte din mesajul scris de George Burcea, imediat după prima apariţie televizată a Andreei Bălan, în care a discutat despre divorţ.

Loading...