Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan și noul partener, surprinși în momente de tandrețe. S-au sărutat de față cu toată lumea

Andreea Bălan și noul partener, surprinși în momente de tandrețe. S-au sărutat de față cu toată lumea

Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan este din nou o femeie iubită după ce și-a regăsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, în urma despărțirii de George Burcea. Artista și noul său partener au început să-și arate sentimentele și în public, fără a se mai sfii de ochii lumii. Cei doi au fost suprinși sărutându-se cu patos!

Andreea Bălan și noul partener, surprinși în momente de tandrețe. S-au sărutat de față cu toată lumea

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de luni buni și nu se mai feresc de ochii lumii pentru a-și arăta sentimentele. Paparazzi i-au surprins sărutându-se cu patos la o terasă din Capitală, în aceste zile, potrivit Spynews.

De altfel, nu au lipsit nici alte gesturi de tandrețe, precum îmbrățișări și mângăieri. La un moment dat, Tiberiu a pupat-o pe frunte pe iubita lui. După câteva ore bune petrecute la terasă, Tiberiu a fost cel care a achitat nota de plată. Însă, la plecare ambii au luat-o pe căi separate și s-au îndreptat către bolizii lor de lux.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint încă nu locuiesc împreună

Andreea Bălan și Tiberiu încă nu stau sub același acoperiș. Asta deoarece artista consideră că cele două fetițe ale sale cu George Burcea, Ella Maya și Clara Maria, sunt prea mici pentru a înțelege că o altă persoană locuiește împreună cu ele.

Andreea Bălan și George Burcea încă nu au încheiat procesul de divorț. Într-un podcast, cântăreața a precizat că și-a iertat fostul soț pentru cum i-a greșit în timpul mariajului.

„L-am iertat pe fostul soț. Am fost în puncte diferite ale vieții, nu vorbim despre asta că suntem în proces de divorț. E un subiect pe care, deocamdată, nu îl discut în presă. Nu comentez nimic pe acest subiect. Mai durează până se finalizează divorțul, nu ține de noi”, a declarat artista în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Decizia de a se căsători cu George Burcea a luat-o după ce a fost la un pas de moarte, după ce a născut-o pe una dintre fetițele sale. Atunci, avea senzația că totul va fi pentru totdeauna. Însă, nu a fost așa. După ce a început să scrie o carte despre violențele din familia lui, George Burcea s-ar fi schimbat în relația cu Andreea Bălan.

Problemele din căsnicia Andreei Bălan continuă! George Burcea a lăsat-o singură cu fetițele | Știri | Un site de muzica

„Decizia de a mă căsători a fost luată pe patul de spital.  Când am născut-o pe Clara, m-am trezit din comă și pur și simplu am zis că refac Andre și vreau să mă mărit (…) Copiii trebuie să crească într-o familie cu acte în regulă. A fost o nuntă foarte frumoasă, a fost un spectacol. Nu regret decizia că m-am măritat, e mai greu la divorț. Dacă nu te mărți, nu mai divorțezi, te separi mai mult. Am stat 4 luni măritată și 4 ani de relație”, a mai declarat Andreea Bălan.

De altfel, Andreea Bălan nu regretă mariajul cu George Burcea.

Când te căsătorești, te gândești că e pe viață, mai ales că avem și doi copii împreună. Nu regret nimic, sunt foarte fericită că cu el am făcut acești copii minunați. Nu regret absolut nimic. Trebuia să fie totul discret, s-au mai despărțit și alții, dar nu așa. Eu de aia am tăcut”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: