Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, surpriză neplăcută în miez de noapte. Vedeta a avut un șoc: „Nu cred așa ceva”

Andreea Bălan, surpriză neplăcută în miez de noapte. Vedeta a avut un șoc: „Nu cred așa ceva”

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan, surpriză neplăcută în miez de noapte

Andreea Bălan, surpriză neplăcută în miez de noapte. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de câțiva ani a devenit mama a doua fetițe minunate. Recent, Andreea Bălan le-a spus fanilor din mediul online că a avut parte de o surpriză neplăcute la miez de noapte. Vedeta și-a găsit bradul împodobit dărâmat.

Andreea Bălan, surpriză neplăcută în miez de noapte. Vedeta a avut un șoc: „Nu cred așa ceva”

Andreea Bălan, surpriză neplăcută în miez de noapte. Peste câteva săptămâni vor avea loc sărbătorile de iarnă, iar mulți români și-au împodobit deja bradul, mai ales cei care au copii mici. Andreea Bălan se numără printre aceștia, iar în urmă cu o noapte a avut parte de o surpriză neplăcută. Cântăreața a împodobit bradul de Crăciun în camera d zi. Din păcate, noaptea trecută a găsit bradul la pământ. Vedeta cobora scările pentru a merge la bucătărie să își facă un ceai, iar când a ajuns în living a avut un șoc.

Bradul era la pământ, iar vinovatul este Steluța, pisica artistei. Se pare că nu este prima oară când face acest lucru, fiind al doilea an la rând în care animalul de companie reușește să doboare pomul de Crăciun. „Am coborât pe la 12 noaptea, la două zile după ce l-am împodobit, am coborât să îmi fac un ceai, dar… surpriză! Am găsit bradul dărâmat. Bradul era tot jos. (…) Steluța năzdrăvana. Deci nu pot să cred așa ceva. Bineînțeles că l-am împodobit din nou. Împodobește, despodobește! A devenit deja o tradiție, și anul trecut, și anul ăsta!”, a explicat Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram. Artista a găsit toate decorațiunile erau căzute, unele dintre ele fiind chiar distruse. Andreea Bălan nu a avut o altă opțiune decât să se apuce de una singură să strânge dezastrul,după care a împodobit din nou bradul.

Andreea Balan surpriza neplacuta

Andreea Bălan, despre George Burcea

Andreea Bălan a trecut peste episodul în care George Burcea a fost acuzat că instigă la violență împotriva femeilor și pare să-l fi iertat. Cântăreața pare să-l fi iertat fostul soț pentru derapaj. George Burcea s-a pozat alături de fetițele lor, în casa artistei. În urmă cu ceva timp, George Burcea declara că vedeta a început să-i permită să le vadă și nu mai sunt probleme între ei, în acest sens. „Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a spus George Burcea.

Actorul a devenit viral pe Internet, după ce a avut o ieșire publică în care îndemna bărbații să își bată partenerele. Actorul a avut o reacție ieșită din comun, după ce a fost jignit de câteva persoane. În urma acestui derapaj, Editura Hyperliteratura a decis să retragă cartea scrisă de George Burcea de pe piață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: