Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan vrea mamă surogat! Vedeta deja s-a interesat

Andreea Bălan vrea mamă surogat! Vedeta deja s-a interesat

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan vrea mamă surogat! Vedeta deja s-a interesat

Andreea Bălan a primit verdictul din partea medicilor. Artista nu mai poate face copii. Acest gând a dărâmat-o pe îndrăgita cântăreață, însă nu s-a lăsat păgubașă. Ba chiar mai mult, blondina a căutat alte opțiuni prin care să devină mamă din nou.

Andreea Bălan: „Nu mai există această posibilitate sub nici o formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”

În urmă cu patru luni, Andreea Bălan a câștigat lupta cu moartea. Vedeta a fost la un pas de a-și pierde viața la nașterea celei de-a doua sa fiice, Clara Maria. Luptătoare din fire, Andreea Bălan nu s-a lăsat pradă durerilor sau gândurilor negre și susținută de soțul ei, George Burcea, au trecut cu bine împreună peste acest hop.

Cei doi se gândesc la posibilitatea de a deveni, din nou, părinți. Însă, din cauza faptului că pentru Andreea este total imposibil să mai nască, au luat în calcul toate variantele.
x

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste 5-6 ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nici o formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat, dar este ilegal în România!”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!

Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii.

Am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie. Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii.

Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta!”, a continuat vedeta.

Citește și: Vă mai amintiţi de Doctor Quinn? Cum s-a îmbrăcat la 68 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini