Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică are probleme de sănătate! Artista ia tratament de ani buni

Andreea Bănică are probleme de sănătate! Artista ia tratament de ani buni

Cum arăta Andreea Bănică în adolescență! Este de nerecunoscut acum. FOTO

Andreea Bănică se confruntă de câțiva ani cu probleme de sănătate, pentru care este nevoită să urmeze un tratament. De asemenea, artista trebuie să aibă grijă la alimentanția sa pentru ca starea ei să fie una bună.

Andreea Bănică are probleme de sănătate

Deși pare mereu în formă și este, adesea, cu zâmbetul pe buze, Andreea Bănică a mărturisit fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate. Acestea au apărut după ce a dat naștere fiicei sale, Sofia. Astfel, cântăreața urmează de aproape șase ani un tratament și este atentă la ce mănâncă, informează ciao.ro

Mai exact, Andreea Bănică a dezvăluit că a descoperit că are o dereglare hormonală imediat după prima naștere. După ce a adus-o pe lume pe Sofia, a sesizat cum corpul ei trece prin schimbări.

„După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele, iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani de zile. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos”, a precizat Andreea Bănică.

Andreea Banica, petrecere aniversara pentru fiica ei

Văzând felul cum corpul ei începe să se schimbe, solista a mers la medic care i-a depistat dereglarea hormonală. De atunci, din șase, în șase luni, vizitează cabinetul doctorului.

”Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe umeri, pe brațe, pe abdomen, iar eu întotdeauna am avut mâinile subțiri, și că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine, am fost la doctor, mi s-a prescris tratament, de atunci sunt pe tratament. La fiecare 6 luni merg la control. Nu este ușor”, a mai spus artista.

Andreea Bănică: ”Nu mai pot să mănânc orice”

Artista are acum un regim alimentar echilibrat, iar dacă îl încalcă recunoaște că are de suferit după. Andreea Bănică își calculează caloriile porțiilor de mâncare.

”De vreo 5-6 ani de zile sunt atentă la ceea ce mănânc, la ce bag în gură. Clar, se vede pe corpul meu. Nu mai pot să mănânc orice. Dacă fac exces 2-3 zile după aceea tot eu trag și am de suferit și muncesc foarte mult pentru asta. (…) Regimul meu de viață e bazat pe un calcul de calorii”, a explicat Andreea Bănică.

Andreea Banica isi pune pentru prima data lentile de contact - afla pentru cine o face (Foto) | Mobile

Andreea Bănică are 41 de ani și este căsătorită cu Lucian Mitrea. Cei doi sunt împreună de 23 de ani și au doi copii: Sofia și Noah. Andreea Bănică și Lucian Mitrea consideră că este suficient să aibă doar doi copii.

”Este suficient. Mi-ar plăcea să înțeleagă toată lumea că ne-am oprit la doi copii și că suntem fericiți așa cum suntem. Mi-ar fi plăcut să fac mai mulți copii poate mai devreme. Pe la 25 de ani mi-ar fi plăcut să fac 2-3 copii, dar așa a fost momentul să fie acum. La 38 de ani să-l fac pe Noah… Este bine. Vreau să fiu o mamă tânără și cu concepții actuale, nu vreau să ajung la 50 de ani și să nu-mi înțeleg copilul. Mi-aș fi dorit să fiu o mamă și mai tânără, să se mândrească copiii mei cu mine. Când eram mai mică îmi plăceau copiii care aveau mame tinere”, a declarat Andreea Bănică, într-un interviu mai vechi, pentru revista Viva.

Andreea Banica: “E prima oara cand Lucian ma trimite de acasa!” - WOWBiz

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: