Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bănică își caută bonă pentru copii! Anunțul a fost făcut chiar de artistă

Andreea Bănică își caută bonă pentru copii! Anunțul a fost făcut chiar de artistă

andreea banica

Andreea Bănică a decis, alături de soțul ei, că are nevoie de ajutor în casă. Deși aceasta este mereu aproape de familia ei, programul încărcat pe care-l are a determinat-o să ia această decizie. Artista a anunțat că are nevoie de o bonă internă.

Femeia care îi va intra în casă va trebui să respecte câteva criterii. Într-un mesaj pe rețelele de socializare, vedeta a anunțat că este în căutare de bonă. Totodată, aceasta a apelat la ajutorul prietenilor săi virtuali.

Andreea Bănică își caută bonă pentru copii! Anunțul a fost făcut chiar de artistă

Andreea Bănică este foarte apropiată de familia sa. Însă, programul ei încărcat și-a spus cuvântul. Ea a anunțat recent, pe rețelele de socializare că are nevoie de o bonă. Totuși, vedeta își dorește ca femeia care va avea grijă de copii să îndeplinească câteva condiții.

„Dragile mele! M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă. Dornică să vină în familia noastră să aibă grijă de casă și copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale. Să îngrijească și casa, să gătească și să nu aibă obligații.

Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung. (…) Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele”, este anunțul postat de Andreea Bănică pe contul de Instagram.

Andreea Bănică mai vrea încă un copil! De ce nu mai poate artista să rămână gravidă

De peste 20 de ani, Andreea Bănică și Lucian Mitrea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au un băiat și o fată. Deși are o familie numeroasă, vedeta și-ar mai dori încă un copil. Cu toate acestea, Andreea nu mai poate rămâne gravidă. Asta, pentru că nu mai este la prima tinerețe.

„Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit, chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră.

Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem, și să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm”, a declarat Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut în liceu. În acel timp, actualul ei soț, făcea naveta de la Eforie Nord la Eforie Sud. Lucian era proaspăt boboc, iar Andreea în clasa a 10-a. De atunci, cântăreața și-a promis că cel care o va cuceri va fi soțul și tatăl copiilor ei. Dincolo de povestea lor de dragoste, Andreea Bănică și soțul ei formează o echipă și pe plan profesional. Lucian Mitrea este chiar managerul artistei de mai mulți ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: