Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Berecleanu a făcut dezvăluirea: „De şase ani, soţul meu…

Andreea Berecleanu a făcut dezvăluirea: „De şase ani, soţul meu…

Andreea Berecleanu a făcut dezvăluirea: "De şase ani, soţul meu...

Îndrăgita prezentatoare de știri Andreea Berecleanu arată impecabil chiar dacă a depășit deja frumoasa bornă de 40 de ani și a trecut prin două sarcini.

Aceasta nu pare să aibă niciun rid și niciun kilogram în plus.

Ea mai spune deschis că nu apelează în general la metode agresive pentru a-și păstra încă intact fizicul demn de invidie.

Tot ce face este să aibă grijă în permanență de ceea ce își pune în farfurie. În plus, foarte important, Andreea Berecleanu nu renunță niciodată la ritualul său de frumusețe și nici la exercițiile fizice.

Chiar dacă pare să nu aibă timp de așa ceva, vedeta pune mare preț și pe orele de somn pe care le respectă cu strictețe.

Andreea a reușit să se facă plăcută și să demonstreze că este o adevărată profesionistă și prin intermediul emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul anilor.

Iar datorită seriozității sale, Berecleanu spune că a reușit să reziste cu brio tuturor schimbărilor care au avut loc la televiziunile noastre.

Andreea Berecleanu a făcut la un moment dat în cariera sa inclusiv divertisment. Ea spune că știrile și acel gen de emisiuni nu se pot compara, dar recunoaște că ambele îți pot aduce și succes și plăcere dacă știi cum să le faci.

Ce spune Andreea Berecleanu despre viaţa de familie

În plus, să reziste greutăților pe care le întâlnește la muncă și nu numai, Andreea reușește și datorită familiei sale. Prezentatoarea de știri vorbește cu drag despre actualul său soț cu care și-a unit destinele în anul 2016.

Se bucură că cei doi copii ai săi, Eva și Petru, l-au acceptat imediat și apoi l-au îndrăgit exact ca pe un tată. Cât despre moștenitorii săi, Andreea spune că îi lasă să facă ce fac în zilele noastre niște adolescenți pentru că știe că este inutil să le impună reguli dure.

„Mi-am dorit să am copii. Sunt o mamă tânără pentru o fată de 16 ani. Eva este acum mai înaltă decât mine şi cred că peste un an va fi şi Petru. Ei sunt destul de activi în multe zone: fac şi sport, şi artă, şi pian, nu prea au timpi morţi. Se văd cu prietenii, merg şi ei la film. Îi las. Au nevoie de momentele lor. E normal să aibă şi viaţa lor socială. (…)

Am avut un mare noroc să îl întâlnesc pe Constantin şi copiii să îl iubească. Ei din prima clipă au locuit cu Constantin şi cu noi. Suntem aproape de 6 ani împreună. Tatăl lor este plecat din ţară. El e în Africa de sud. Ei au fost acolo, dar e distanţa mare, merg de obicei vara”, a povestit Andreea Berecleanu, la o emisiune TV.

Citeşte şi: Cine este şi cum arată soţul Monicăi Tatoiu. De ce nu apare acesta la TV

Cristi Borcea a surprins pe toată lumea! Ce a făcut la închisoare

Prima reacţie a lui Cătălin Botezatu după ce Zina Dumitrescu a fost internată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: