Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Berecleanu, despre retragerea din televiziune, dar și despre prietenia cu Andreea Esca. „Nu ne vizităm neapărat acasă”

Andreea Berecleanu, despre retragerea din televiziune, dar și despre prietenia cu Andreea Esca. „Nu ne vizităm neapărat acasă”

Andreea Berecleanu

De când s-a alăturat echipei Prima TV acum aproape 4 ani, Andreea Berecleanu și-a găsit locul în inima publicului ca prezentatoare a principalului jurnal de știri. Într-un interviu recent, ea a oferit mai multe detalii despre experiența sa la noul post de televiziune, retragerea din Antena 1 și prietenia sa cu colega de breaslă, Andreea Esca.

„La Prima TV, televiziunea unde sunt deja de trei ani, este o echipă tânără, mă refer în special la reporteri. Suntem în jur de 10-15 seniori în redacție, pe toți îi cunoșteam dinainte, ne-am intersectat la un moment dat în viața noastră profesională. A fost foarte drăguț să revăd oameni cu care am lucrat la SOTI sau care mi-au fost colegi de facultate. La Prima e o energie bună. Știți cât e de important într-o redacție? De fapt, în orice mediu profesional?”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru viva.ro.

Andreea Berecleanu, despre retragerea din televiziune

Referitor la retragerea din televiziune, Andreea a subliniat că nu își dorește să o ia în considerare: „Nu, dar nici nu m-aș plânge vreodată că n-am ce face. Nu-mi ajunge timpul peste zi pentru cât lucrez pentru clienții mei pentru partea de comunicare, am planuri și proiecte în minte în permanență. Nu duc lipsă de idei, de creativitate, ba chiar ar trebui să mai încetinesc ritmul. Așa mă sfătuiesc prietenii. Profesia însăși, dragostea pentru ceea ce fac. Poate că prezentarea în sine a unui jurnal este o activitate de rutină și lejeră, dar vă asigur că o fac cu aceeași concentrare, atenție și rigoare mereu. E în ADN-ul meu, nu știu altfel”.

„Nu ne vizităm neapărat acasă”

În ceea ce privește relația cu colega sa, Andreea Esca, Berecleanu a subliniat că, deși nu au petrecut vacanțe împreună, au o relație de respect, colaborare și prietenie profundă: „Ce ne leagă este exact ce se vede. O relație de respect, de colaborare, de prietenie. Nu am făcut nicio vacanță împreună, nu ne vizităm neapărat acasă, dar ne cunoaștem foarte bine. Ne știm tinerețea, ne cunoaștem părinții, copiii, prietenii”, a mai adăugat Andreea Berecleanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: