Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Bocelli și familia sa au fost diagnosticați cu noul coronavirus. “O tragedie”

Andreea Bocelli și familia sa au fost diagnosticați cu noul coronavirus. “O tragedie”

Andreea Bocelli coronavirus

Tenorul italian Andreea Bocelli și familia sa, au trăit un coșmar după ce au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Din fericire, toți membrii familiei Bocelli au reușit să se vindece, dar traumele au rămas încă active.

Andreea Bocelli, infectat cu noul coronavirus

Artistul Andreea Bocelli a mers la spitalul Cisanello din Italia pentru a dona plasmă, moment în care le-a declarat jurnaliștilor că a fost infectat cu noul virus.

Mai exact, tenorul a fost diagnosticat pe 10 martie cu SARS COV2, dar a preferat să nu publice această informație pentru a nu-și alarma fanii.

Potrivit acestuia, soția și cei doi copii au fost și ei diagnosticați cu coronavirus, iar singurul simptom pe care l-au avut a fost febra.

Experienţa mea cu coronavirusul? O tragedie, am fost toţi din familie contaminaţi, cu febră, chiar dacă nu a fost mare, cu tuse şi strănut”, a declarat el presei la Pisa.

Tenorul a scris o postare pe Facebook, unde a precizat că a răspuns imediat semnalului transmis de medici pentru a dona plasmă.

Totodată, artistul a scris că nu a crezut că este oportun să divulge această informație din respect pentru cei care au avut virusul cu alte consecințe și, de asemenea, pentru a-și proteja familia.

Andreea Bocelli a susținut un concert singur la Domul din Milano

După ce au fost vindecați, tenorul a mers la spital pentru a dona plasma, dar Veronica Bocelli nu a donat.

Sunt atât de multe reflecții de făcut, slavă Domnului că nu joc roluri politice, așa că nu sunt chemat să iau decizii și nici nu aș vrea să fiu în locul celor care trebuie să le ia. Înțeleg că a fost un moment foarte complicat când a fost o urgență la spitale, dar mă uit în jur acum și văd o situație absolut normală, ceea ce nu este normal este comportament celor care încă se tem de acest virus ca de leptă și o țară care este în genunchi pentru că activitățile se luptă sî se recupeze„, a declarat Bocelli în fața unității medicale.

La o lună după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, Andreea Bocelli a susținut un concert la Domul din Milano, unde artistul a cântat singur în catedrală.

Andreea Bocelli a lansat de-a lungul carieri sale mai multe single-uri de succes și duete cu mari artiști din întreaga lume, precum Celine Dion, Marta Sanchez, Helena Hellwig, Christina Aguilera, Laura Pausini.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini