Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Tom Hanks și soția sa sunt infectați cu coronavirus

Actorul Tom Hanks și soția sa sunt infectați cu coronavirus

Actorul Tom Hanks și soția sa sunt infectați cu coronavirus

Actorul Tom Hanks și soția sa sunt infectați cu coronavirus. Coronavirus a împânzit deja toată planeta, și era doar o chestiune de timp până la apariția primelor cazuri de coronavirus printre vedete. Actorul Tom Hanks a anunțat că are coronavirus.

Actorul Tom Hanks și soția sa sunt infectați cu coronavirus

OMS a anunțat miercuri pandemie în toată lume de coronavirus. Cu toate că sunt mii de cazuri de coronavirus, nicio vedetă de la Hollywood nu a anunțat până la această oră că ar fi infectată cu coronavirus. Dar se pare că inevitabilul s-a produs, iar primul caz de COVID-19 în rândul vedetelor a avut loc. Tom Hanks și soția sa au anunțat că au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Potrivit actorului, cei doi au fost depistați în Australia, iar informația a fost confirmată de Reuters. Imediat, postarea actorului făcută pe Twitter a devenit virală pe rețelele de socializare.

Actorul în vârstă de 63 de ani se află în categoria persoanelor cu risc crescut de complicații pentru că are diabet de tip 2. În anul 2013, Tom Hanks a declarat că suferă de diabet de tip 2, și spunea pe atunci că ține boala sub control.

Medicii au precizat că persoanele care au probleme de sănătate grave și sunt infectate cu coronavirus riscă să sufere de complicații.

Tom Hanks a fost testat pozitiv cu coronavirus

Momentan nu se cunoaște situația actuală a actorului Tom Hanks și a soției sale, Rita. Acesta se află în Australia la filmări pentru o nouă distribuție, iar la această oră se pare că acesta este izolat împreună cu soția sa și urmează protocolul medical specific.

Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”.

Tom Hanks, în vârstă de 63 de ani este actor, regizor și producător de film. Aceasta a câștigat două premii Oscar pentru cel mia bun actor. Hanks și-a început cariera în comedii înainte de a obține succese notabile ca actor dramatic.

Acesta a devenit cunoscut prin rolul principal avut în filmul Forrest Gump. A interpretat un rol în filmul „Petrecerea burlacilor„ (1984), un film care nu a avut succes. A jucat în numeroase comedii, precum „Prieteni de suflet” (1980), „Casa aceasta este o ruină” (1986), „Mare” (1988), „Nu omorî vecinul” (1989), „Parteneri și Copoi” (1989) și „Joe împotriva vulcanului” (1990).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: