Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca a slăbit șase kilograme, deși încă a consumat pâine. Cum a reușit

Andreea Esca a slăbit șase kilograme, deși încă a consumat pâine. Cum a reușit

Andreea Esca a slăbit șase kilograme, deși încă a consumat pâine. Cum a reușit

Andreea Esca a slăbit șase kilograme, deși încă mănâncă pâine, fiind alimentul la care nu prea poate să renunțe. Iată cum a reușit prezentatoarea TV să facă acest lucru.

Andreea Esca a slăbit șase kilograme, deși încă mănâncă pâine. Cum a reușit

Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, a reușit să dea jos șase kilograme vara trecută. E drept, a ajutat-o și un specialist în nutriție, care i-a făcut analize și i-a prescris o dietă. Ce e interesant este că nu a exclus de tot pâinea din meniul de zi cu zi, fiind alimentul la care nu ar putea să renunțe.

„Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a spus Andreea Esca.

Mai exact, știrista a renunțat să mai mănânce mai multe feluri de proteine la o masă.

„Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”.

Totodată, a renunțat la dulciuri și a limitat consumul de pâine la o singură felie pentru fiecare masă.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a relatat Andreea Esca pentru Click.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: