Redactia.ro
Home » Monden »  Andreea Esca, absență neașteptată de la pupitrul Știrilor Pro TV. Trustul a fost nevoit să o înlocuiască FOTO

 Andreea Esca, absență neașteptată de la pupitrul Știrilor Pro TV. Trustul a fost nevoit să o înlocuiască FOTO

GALERIE FOTO (2)  Andreea Esca, absență neașteptată de la pupitrul Știrilor Pro TV. Trustul a fost nevoit să o înlocuiască FOTO

Andreea Esca, absență neașteptată de la pupitrul Știrilor Pro TV. Trustul a fost nevoit să o înlocuiască. Iată detaliile!

 Andreea Esca, absență neașteptată de la pupitrul Știrilor Pro TV

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute și respectate prezentatoare de știri din România, se confruntă cu o absență neașteptată de la pupitrul Știrilor Pro TV din cauza unei probleme medicale. Prezența sa în emisiunea de știri de la ora 19.00 a fost înlocuită temporar cu colega sa, Oana Andoni. Această situație a stârnit interesul și curiozitatea publicului, care a dorit să afle mai multe despre motivul pentru care Andreea Esca a fost forțată să absenteze și cine este cea care i-a luat locul.

Andreea Esca, probleme de sănătate

Săptămâna trecută, Andreea Esca a participat la un târg în Cluj, organizat de revista pe care o conduce. Cu toate că a avut parte de momente pline de distracție alături de echipa sa, la sfârșit de weekend, a făcut o dezvăluire neașteptată pe rețelele de socializare.

„Singura mare problemă e că răceala de săptămâna trecută tocmai m-a lăsat mută! La propriu”, a transmis prezentatoarea pe contul său de Instagram. Din cauza acestei răceli persistente și a afecțiunii la nivelul septului nazal, Andreea Esca a trebuit să caute ajutor medical de urgență.

La întoarcerea în București, ea s-a prezentat la un spital privat, unde a fost consultată de un medic specialist. Diagnosticul a indicat o deviație de sept nazal, care a avut un impact asupra vocii sale. Ca urmare, medicul i-a recomandat Andreei Esca să țină repaus vocal timp de 3-5 zile, urmat de un control medical la o săptămână. Această afecțiune a fost motivul principal al absenței sale din cadrul Știrilor Pro TV.

Sursa foto: Instagram

Trustul a fost nevoit să o înlocuiască

Oana Andoni, colega sa de la Pro TV, a fost aleasă pentru a-i lua locul temporar în prezentarea buletinului de știri de la ora 19.00. Andoni și-a asumat această responsabilitate cu profesionalism și a făcut față cu brio provocării. Andreea Esca, deși nu a putut fi prezentă în studio, a urmărit emisiunea de acasă și a avut numai cuvinte de laudă pentru colega sa. Ea a postat pe Instagram:

„Când mă uit la Oana Andoni, fără cuvinte, la propriu și la figurat.”

Sursa foto: Instagram

Aceasta nu este prima oară când Andreea Esca se confruntă cu probleme de sănătate care afectează vocea sa și îi determină să absenteze de la Știrile Pro TV. În 2022, ea a fost într-o situație similară, când a rămas fără voce și a fost nevoită să caute ajutor medical. Cu toate acestea, Andreea Esca și-a manifestat dorința de a continua să prezinte știri, subliniind importanța credibilității și a ceea ce spune în fața camerei, mai presus de aspectul fizic sau de vârstă.

Într-un podcast cu actorul Marius Manole, Andreea Esca a dezvăluit că a avut în plan să-și facă propriul talk-show la un moment dat, dar a renunțat pentru a rămâne la știri, care consideră că au o valoare specială în lumea media. Ea a subliniat că este deschisă să continue la știri până când Pro TV îi va desființa contractul sau va găsi un înlocuitor potrivit.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat” , a declarat Andreea Esca în timpul podcastului, potrivit Fanatik.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: