Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca face bani şi când nu prezintă ştirile Pro TV. A inventat o afacare ce-i aduce mii de euro

Andreea Esca face bani şi când nu prezintă ştirile Pro TV. A inventat o afacare ce-i aduce mii de euro

Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor PRO TV

Andreea Esca nu se mulţumeşte doar cu salariul de la Pro TV. Prezentatoarea ştirilor este şi un inspirat om de afaceri. Împreună cu soţul ei, cei doi conduc mai multe business-uri care le rotunjesc veniturile.

Chiar şi vedeta a recunoscut că cea mai recentă idee a ei este una prosperă.

Esca organizează croaziere pe Marea Mediterană

Andreea Esca a rămas plăcut surprinsă de experiența pe care a trăit-o pe mări, vizitând diferite țări, vedeta s-a gândit la o afacere în acest sens. A văzut în chestia asta o oportunitate de afaceri.

Aşadar, s-a gândit să organizeze o călătorie de lux pe un vas de croazieră – Celebrity Edge – unde participanții vor avea parte de multe surprize, printre care activități, diverse excursii.

Un bilet ajunge la prețul de 3.000 de euro și include opriri în Spania, Franţa şi Italia (oraşele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma).

Până acum, având în vedere că a vândut 67 de bilete, s-au strâns, deci, 201.000 de euro, însă, cel mai probabil, jurnalista nu rămâne cu suma întreagă, fiind nevoită să achite plata cabinelor unde vor sta pasagerii, dar și altele.

Recunoaşte că face profit

Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei.

Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul.

A fost foarte greu. Poate şi pentru că e prima dată şi e o experienţă nouă pentru oameni. Nu sunt foarte mulţi care sunt obişnuiţi cu ce înseamnă plecatul într-o croazieră ca alegere de vacanţă, dar până la urmă am reuşit şi sper să reuşim până la capăt să iasă şi foarte frumos.

Deocamdată plecăm pe 23 septembrie, o săptămână, ne întoarcem pe 30. Pot să spun pe 30 cum a fost. Sper să ne iasă bine”, a declarat Andreea Esca pentru paginademedia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: