Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată. Prezentatoarea tv și-a schimbat look-ul

Andreea Esca, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată. Prezentatoarea tv și-a schimbat look-ul

GALERIE FOTO (6) Andreea Esca

Andreea Esca, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată. Îndrăgita prezentatoare tv a reușit să-și surprindă fanii din mediul online. Andreea Esca a renunțat la culoarea care a consacrat-o, temporar, pentru a purta o perucă…roz. Cum au reacționat internauții?

Andreea Esca, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată. Prezentatoarea tv și-a schimbat look-ul

Andreea Esca, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată. Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare tv din țară. Andreea Esca este foarte activă în mediul online, ținându-și fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Prezentatoarea de la Pro Tv a reușit să-și surprindă fanii cu noua sa apariție. Andreea a ales să se transforme, măcar pentru o perioadă scurtă. Mama Alexiei Eram a renunțat la părul care a consacrat-o și a ales să poarte o perucă roz. Colorată din cap până în picioare, Andreea își salută fanii virtuali afișând un zâmbet sincer și minunat.
Color Block! Day 2 🙄 #whats #your #costume #for #this #weekend„, fost mesajul postat alaturi de fotografie. Evident, fanii vedetei au fost impresionați de noua apariție a prezentatoarea tv. „D-na Esca in orce culoare va sta bine!!!”, „Un pic de culoare @andreeaesca – stiu genul ❤️👏😍❤️❤️❤️❤️❤️”, au fost câteva dintre comentariilor internauților la postarea Andreei Esca.

Andreea Esca, de nerecunoscut

Andreea Esca are aceeași coafură de mai bine de 25 de ani

Despre coafura Andreei Esca au circulat de-a lungul anilor atât de multe legende ca despre salariul celebrei prezentatoarei tv. Cu toate astea, există o legătură strânsă între cele două. Este cea mai cunoscută știristă din România, iar de când a apărut prima oară în fața ecranelor, Andreea și-a schimbat culoarea părului, dar nu și coafura. Bob mediu sau scurt, cu cărarea pe o parte. Andreea s-a tuns înainte de lansarea televiziunii PRO TV, și se spune că ar avea un contract confidențial, pentru a nu-și schimba coafura. Însă, vedeta a spus la un moment dat că bobul o avantajeazp cel mai mult și este cel mai bine de întreținut. Coafura și sacourile colorate au devenit mărci ale celei mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi.

În cazul în care unii se întreabă dacă vedeta a avut vreodată părul lung, trebuie să știe că există fotografii cu aceasta în care apare cu o altă coafură. Andreea a publicat pe blogul său personal câteva imagini dintr-un „Era iarna lui 1994. Fiecare din grupul de 10 jurnaliști venea din diverse colțuri ale lumii după ce câștigaserăm burse de perfecționare în media. Toți eram avizi să mâncăm televiziune pe pâine, acasă la mama știrilor. Eram impresionați de mărimea clădirii, de experiența oamenilor care aveau să ne devină profesori și chiar de faptul că vom fi singuri acolo pentru două luni. Așa că s-a creat imediat o legătură între noi ca și cum am fi simțit ca în acest fel vom face față mai ușor perioadei de acomodare și chiar de viață printre străinii aceia unși cu toate alifiile. (…)studio CNN, unde se afla la o bursă de perfecționare în media”, a descris Andreea experiența de atunci.

Andreea Esca cu parul lung

Să nu uităm că de 1 Decembrie, Andreea Esca și-a păstrat obiceiul de a purta același sacou roșu care și-a salutat pentru prima dată telespectatorii la 1 decembrie 1995. Vedeta și-a cumpărat singură sacoul în urmă cu 26 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: