Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani i-a dat Andreea Esca unui parcangiu? Știrista e foarte generoasă

Câți bani i-a dat Andreea Esca unui parcangiu? Știrista e foarte generoasă

GALERIE FOTO (4) Câți bani i-a dat Andreea Esca unui parcangiu? Știrista e foarte generoasă

Andreea Esca s-a adaptat la tradițiile parcărilor din Capitală, astfel că, știrista nu a plecat până nu a plătit așa cum se cuvine un parcagiu. Prezentatoarea este foarte generoasă!

Câți bani i-a dat Andreea Esca unui parcangiu

Andreea Esca a profitat de timpul liber și de vremea frumoasă și a ieșit în oraș cu amicele ei. Prezentatoarea de la Pro TV a ales un restaurant exclusivist din Capitală și a pornit la drum cu bolidul de lux. În parcarea restaurantului, știrista i-a dat o sumă considerabil parcagiului.

Andreea Esca a fost surprinsă de paparazzi cancan.ro în zona Floreasca, acolo unde a fost la o întâlnire rapidă cu amicele ei. A ales un restaurant exclusivist în apropierea căruia și-a parcat mașina. După ce s-a asigurat că totul este în regulă, vedeta de la Pro TV s-a îndreptat glonț către un parcagiu din zonă, cu intenția clară de a-l plăti. Zis și făcut! Aceasta i-a dat o suma importantă bărbatului și cu siguranță i-a făcfut ziua mai bună.

Bărbatul a așteptat cuminte ca Andreea Esca să ajungă în dreptul lui. Nu a insistat, cum fac alți colegi de-ai săi, bănuind, proabil, că premiul nu se va lăsa așteptat. Știrista a demonstrat că are stil oriunde, astfel că a pus cu grijă o bancnotă de 10 lei în palma parcagiului și apoi și-a continuat drumul.

Împăcată că a făcut o persoană fericită, Andreea Esca a intrat în restaurant, unde era așteptată de prietenele ei, alături de care a petrecut câteva zeci de minute de relaxare.

Câți bani i-a dat Andreea Esca unui parcangiu? Știrista e foarte generoasă

Cum a reușit Andreea Esca să câștige primii bani

Andreea Esca este imaginea-simbol a postului de televiziune Pro TV. Despre salariul prezentatoarei s-a vorbit și se vorbește foarte mult, cifrele fiind – uneori – exagerate. Totuși, fidelitatea jurnalistei este răsplătită pe măsură, adăugându-se și sume care provin din contracte de imagine sau alte afaceri deținute de vedetă. Conform ultimelor informații, Andreea Esca ar încasa lunar 5.000 de euro, aceasta însemnând aproximativ 24.600 lei, la cursul de luni al BNR.

Andreea Esca a declarat în repetate rânduri că a cunoscut și munca de jos, înainte de a cocheta cu televiziunea. Jurnalista a mărturisit cum a reușit să își câștige primii bani din televiziune și ce a făcut cu ei. Prezentatoarea de la PRO TV a vorbit despre cum a reușit să își câștige primii bani jucând într-un film, în perioada liceului.

“Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva” , a mărturisit Andreea Esca, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: