Redactia.ro
Home » TV » Cum a reușit Andreea Esca să câștige primii bani și pe ce i-a cheltuit: „Am prins și eu”

Cum a reușit Andreea Esca să câștige primii bani și pe ce i-a cheltuit: „Am prins și eu”

Andreea Esca este considerată una dintre cele mai bune prezentatoare de televiziune. Este cunoscută de milioane de oameni și tot timpul a strânit controverse prin aparițiile sale. Mereu au apărut controverse cu privire la salariul pe care l-ar câștiga știrista de la PRO TV, însă, nimeni nu a știut vreodată câți bani primește. Jurnalista a povestit ce a făcut cu primii bani câștigați. 

Cum a reușit Andreea Esca să câștige primii bani și pe ce i-a cheltuit

Andreea Esca a declarat în repetate rânduri că a cunoscut și munca de jos, înainte de a cocheta cu televiziunea. Jurnalista a mărturisit cum a reușit să își câștige primii bani din televiziune și ce a făcut cu ei. Prezentatoarea de la PRO TV a vorbit despre cum a reușit să își câștige primii bani jucând într-un film, în perioada liceului.

“Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva” , a mărturisit Andreea Esca, în urmă cu ceva timp.

Andreea Escaa mărturisit și care este prima mașină pe care a condus-o și ce marcă de mașini preferă.

,,Am condus multe mașini până acum. Prima mea mașinăa  fost o Dacie și eram atât de încântată de ea încât, după terminarea programului, mă ofeream să duc pe toată lumea acasă. După Dacie, am avut un Cielo și tot așa. Am luat mașinile treptat, într-o ordine firească, crescătoare și m-am oprit la Mercedes și cred că aici voi rămâne”, a spus Andreea Esca, în urmă cu ceva timp.

 

Andreea Esca nu și-a mai schimbat look-ul

Andreea Esca și-a păstrat aceeași coafură pe care o are din 1995, de când a apărut la pupitrul Știrilor PRO TV. Știrista nu își permite să adopte un alt look, din cauza anumitor clauze contractuale pe care le are cu conducerea postului, după cum a dezvăluit chiar Andreea Esca într-un interviu acordat revistei ,,Be Blue Air Magazine”. Tot în cadrul acestui interviu, jurnalista a mărturisit că și-a schimbat de multe ori culoarea părului, dar nu și frizura, din motive ce țin de contractul pe care îl are cu postul PRO TV.

Însă, acest lucru este justificat, având în vedere că imaginea Andreei este asociată în mod direct cu postul care a consacrat-o de la primul „Bună seara, Romania! Buna seara, Bucuresti!”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: