Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca, dans pe ritmuri orientale de ziua ei. Discursul ținut de fiica prezentatoarei

Andreea Esca, dans pe ritmuri orientale de ziua ei. Discursul ținut de fiica prezentatoarei

Andreea Esca, dans pe ritmuri orientale de ziua ei, pe care și-a petrecut-o în Turcia. Vedeta a fost invitată la dans de soțul ei, afaceristul Alexandra Eram, iar Alexia a ținut un discurs. Andreea Esca împlinește astăzi 50 de ani. Vedeta a sărbătorit în mare fel în acest weekend, alături de toți cei dragi. Aceasta chiar a dansat pe ritmuri orientale!

Andreea Esca, petrecere pe ritmuri orientale de ziua ei

Andreea Esca a făcut o petrecere de zile mari cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a pregătit o surpriză invitaților săi, pe care i-a dus direct la aeroport. Nimeni nu știa unde pleacă, dar Andreea Esca organizase totul pentru a fi perfect, fără știrea nimănui. Aceasta i-a dus pe cei dragi în Turcia.

Andreea Esca dans pe ritmuri orientale de ziua ei Ce discurs a tinut Alexia Eram la petrecerea vedetei
sursa: capturi Instagram/Andreea Esca

Odată ajunși acolo, nu puteau lipsi de la petrecere ritmurile orientale și muzica tradițională din această țară. Petrecăreții au încins ringul de dans și chiar și vedeta de la Pro TV s-a unduit pe ritmurile orientale. Soțul ei, Alexander Eram, a invitat-o la dans pe faimoasă știristă de la Pro TV, care a împlinit 50 de ani.

Andreea Esca s-a conformat și s-a unduit pe ritmurile orientale ale piesei. Scenele s-au petrecut pe un vapor pe care vedeta Pro TV l-a închiriat pentru ca ea și oaspeții săi să se distreze de minune.

Alexia Eram, discurs de ziua Andreei Esca

Alexia Eram a ținut un discurs de ziua mamei sale, chiar pe vapor, în fața tuturor invitaților. Alexia a vorbit în engleză și i-a transmis știristei că este mândră că este mama sa și datorită ei a ajuns cine este astăzi. Aceasta și-a început discursul spunând că Andreea este mama ei, iar toată lumea a râs.

„Voiam să spun că Andreea e mama ea, ea m-a făcut cine sunt astăzi. Nu ascult tot ce zice, dar știu că are dreptate și mereu m-a ghidat în direcția cea bună și vreau să îi urez La mulți ani”, a spus Alexia Eram.

La petrecerea Andreei Esca au fost invitate multe vedete, dintre care Mihai și Elwira Petre, Dana Rogoz și soțul ei, Lucian Mândruță și partenera lui de viață, Amalia Năstase alături de soțul ei, și desigur, familia vedetei sărbătorite, inclusiv soacra sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: