Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca, imagini unice din tinerețe! Cum arăta prezentatoarea de știri

Andreea Esca, imagini unice din tinerețe! Cum arăta prezentatoarea de știri

GALERIE FOTO (2) Andreea Esca, imagini unice din tinerețe

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România. Vedeta a postat recent pe rețelele de socializare câteva fotografii din tinerețe. Andreea Esca este căsătorită cu Mircea Eram cu care are doi copii, Alexia și Aris Melkior.

Andreea Esca, imagini unice din tinerețe! Cum arăta prezentatoarea de știri

Andreea Esca are o carieră profesională bogată. Această prezintă de mai bine de 20 de ani. În vârstă de 46 de ani, Andreea îi ține la curent în fiecare seară pe români cu cele mai importante subiecte din lume. Recent, vedeta a postat câteva fotografii din adolescență. „Voi aveați afișe pe pereți în adolescență? Cu ce? Cu cine? 😄”, a scris jurnalista în descrierea respectivelor imagini.

La scurt timp, fanii și mai multe vedete au intrat în jocul prezentatoarei și i-au comentat la poze. „Născută și eu în 1972, am avut o rochie identică cu cea din prima fotografie ❤️”, a scris o urmăritoare. „Păi cred că erau 3 modele peste tot 😃😃😃”, a răspuns prezentatoarea. Printre vedete s-au numărat Corina Caragea, Amalia Năstase și Pavel Bartoș.

Andreea Esca in tinerete

Andreea Esca și prima sa iubire

Andreea Esca este probabil știrista cu cel mai mare salariu din România, a scos o carte autobiografică ”Ce-am făcut când am tăcut”, la Editura Humanitas. Aceasta a vorbit despre viața sa și despre experiențele sentimentale. Mai mult, vedeta a declarat că își aduce aminte de prima iubire, și nu de prima experiență sexuală.„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor şi care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred, într-adevăr, că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim”, a scris știrista PRO TV în carte. Andreea Esca a mai povestit în cartea sa că a primit sfaturi despre bărbați de la mama sa, pe care care le-a și pus în aplicare. ”Zice că în dragoste, nu contează primul, ci ultimul”, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: