Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca înlocuită la pupitrul știrilor. Ce s-a întâmplat

Andreea Esca înlocuită la pupitrul știrilor. Ce s-a întâmplat

Andreea Esca înlocuită la pupitrul știrilor. Ce s-a întâmplat

Andreea Esca înlocuită la pupitrul știrilor! Iată de ce!

Andreea Esca înlocuită la pupitrul știrilor!

Andreea Esca trece printr-o perioadă mai grea din punct de vedere al sănătății. Știrista a povestit că face un repaus vocal și se tratează, timp în care lipsește de la pupitrul știrilor. Din acest motiv, cea mai longevivă prezentatoare de știri din Pro TV a fost înlocuită până se va reface complet.

„Mama: ia, dragă, medicamente, termină cu prostiile. Prietenii de tip ‘pe vechi’: fă o baie cu sare din aia grunjoasă! Prietenii hipsteri: mai bine o baie cu ghimbir! Eu: Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare.”, le-a explicat Andreea Esca fanilor ei, pe InstaStories, în urmă cu puțin timp.

Care este cel mai dificil moment din cariera Andreei Esca

De 30 de ani, Andreea Esca îi încântă pe telespectatorii Pro TV cu talentul ei de moderatoare. Aceasta ne întâmpină pe micile ecrane cu același zâmbet, dar și energie pozitivă. Celebra prezentatoare de știri a muncit ani la rând pentru reputația pe care o deține și a vorbit cu inima deschisă despre un moment din cariera ei care a afectat-o profund la acea vreme:

M-a durut foarte tare. Era ceva privat, era un moment din afara jurnalului și m-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor. Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi de breaslă și n-am înțeles-o niciodată. N-am cum să înțeleg, pentru că eu n-aș face niciodată așa ceva. Dar nu înseamnă că toată ziua mă gândesc la asta. Unii oameni sunt așa…”,a spus vedeta.

Alexia Eram nu știe câți bani încasează lunar mama ei, Andreea Esca

Alexia Eram susține că nu cunoaște suma pe care o încasează mama sa de la trustul PRO TV și că nici nu a deschis vreodată acest subiect:

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu!

De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal cămama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram conform cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: