Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca, petrecere aniversară la Paris pentru soț. Alexandre Eram a împlinit 52 de ani

Andreea Esca, petrecere aniversară la Paris pentru soț. Alexandre Eram a împlinit 52 de ani

GALERIE FOTO (7)

Celebra prezentatoare a petrecut clipe de neuitat în acest weekend, la Paris cu ocazia zilei de naștere a soțului său. Alături de ei au fost părinții acestuia, sora și nepoțeii lor.

Sărbătoare în familia Andreei Esca

Alexandre Eram a împlinit 52 de ani pe data de 27 martie. Este o zi specială și pentru că nepoțelul lor este născut în aceeași zi cu el, dar la mulți ani distanță. Cu această ocazie, prezentatoarea și soțul ei afacerist au călătorit în Franța, a doua lor casă, unde locuiește încă familia lui.În poze se poate vedea cum Andreea Esca stă lângă socrul ei, iar Alexandre Eram lângă mama lui.

Andreea Esca a publicat pe contul său de Instagram imagini inedite din capitala Franței. Fericirea este permanentă și transmit cu ușurință voia bună către urmăritori. Aceștia au avut parte de o zi însorită, perfectă pentru distracție. Au luat masa împreună și s-au bucurat de timpul petrecut.

Aceasta a postat pe story poze și videoclipuri din cadrul petrecerii în care se juca împreună cu nepoțelul tenis de masă (ping pong).
„Cine să trăiască? Cine să trăiască? Berbecii din 27 martie, Alex și Alec”, a fost mesajul prezentatoarei pe contul său de Instagram atât pentru soțul ei cât și pentru nepoțel.

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și Alexandre Eram ?

Andreea Esca şi Alexandre Eram s-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti. Câteva luni mai târziu s-a născut fetiţa aceestora, Alexia Eram, iar apoi a urmat un băieţel, Aris Eram.

Într-un interviu acordat revistei Tango, Andreea Esca mărturisea că a avut strategii bine planificate pentru a-i atrage atenția lui Alexandre Eram, care, la acea vreme, era implicat într-o relație.
„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, spunea Andreea Esca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: