Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Esca rupe tăcerea! Cum le răspunde celor care nu cred că a avut Covid19

Andreea Esca rupe tăcerea! Cum le răspunde celor care nu cred că a avut Covid19

Andreea Esca

Andreea Esca rupe tăcerea! Prezentatoarea ȘtirilorProtv a avut prima reacție la adresa celor care au acuzat-o că a mințit în legătură cu infectarea cu SARS-COV2. Dan Bittman, de pildă, este unul dintre oamenii sceptici în privința acestui aspect.

Andreea Esca rupe tăcerea! Cum le răspunde celor care nu cred că a avut Covid19

Andreea Esca rupe tăcerea! Andreea Esca a stârnit valuri de reacții negative după ce a confirmat că a avut coronavirus, alături de fiul și soțul ei. Mulți au crezut că a fost vorba despre un teatru, printre care și Dan Bittman. Cum răspunde, acum, prezentatoarea ȘtirilorProtv, celor sceptici în privința sa?

În emisiunea oline a lui Mihai Petre, Andreea Esca a explicat faptul că au fost și oameni care au crezut-o și i-au fost alături. Iar despre tabăra opusă, prezentatoarea de știri crede că asistăm la un război de păreri pro și contra, din cauza pandemiei, informează Click.ro

“Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm. În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. pe cei cu hate-ul). Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook. Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia“, a spus Andreea Esca în emisiunea de pe youtube a lui Mihai Petre.

Ce a spus, mai exact, Dan Bittman despre infecția cu coronavirus a Andreei Esca

Dan Bittman a afirmat, la un moment dat, că Andreea Esca și-a înscenat îmbolnăvirea cu Covid19. Asta în condițiile în care Andreea Esca îi este prietenă. Artistul nu vede cu ochi nici felul cum a revenit aceasta la pupitrul știrilor, după o perioadă de absență.

”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat artistul în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

În această vară, Andreea Esca a lipsit pentru scurt timp de la ȘtirileProtv. S-a zvonit că din cauza virusului, iar în cele din urmă, Andreea Esca a confirmat acest lucru. Doar Alexia a ieșit negativă la testare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: