Redactia.ro
Home » Monden » Dan Bittman, noi declarații despre coronavirus: ”Îi rog pe toți românii să se protejeze”

Dan Bittman, noi declarații despre coronavirus: ”Îi rog pe toți românii să se protejeze”

Cum a fost surprins Dan Bittman

Dan Bittman stârnește din nou controverse în spațiul public, în ceea ce privește noul coronavirus. După ce a dat de înțeles că nu ar crede în existența lui și a spus despre Andreea Esca că și-a înscenat îmbolnăvirea de Covid-19, Dan Bittman vine cu noi afirmații.

Dan Bitman, noi informații despre coronavirus

Dan Bittman vine cu noi declarații despre Covid-19. După ce a dat de înțeles în cadrul unei emisiuni TV că nu ar crede în existența noului coronavirus și i-a îndemnat pe oameni să protesteze față de restricții, dar a spus și că Andreea Esca și-a înscenat boala, artistul a făcut noi precizări.

Dan Bittman a declarat, recent, într-un interviu că el crede în coronavirus, dar că nu este de acord cu frica pe care autoritățile o instalează. Mai mult, i-a îndemnat pe români să se protejeze față de Covid-19.

”Declarațiile pe care le-am făcut nu știu dacă au șocat, sau cel puțin nu aveau menirea de a șoca. Nu am susținut niciodată că nu trebuie purtată mască sau că nu trebuie să ne protejăm. De asemenea, nu am susținut niciodată că nu există acest virus. E o viroză mai serioasă, care afectează anumite categorii de vârstă, cu anumite boli, cu comorbidități. Am susținut că, conform statisticilor și a cifrelor pe care le vedem în fiecare zi la televizor,  nu se justifică anumite frici pe care atât guvernele europene cât și alte entități încercă să le inducă oamenilor. Eu nu sunt un tip care să fiu pro frică. Niciodată nu am fost și nici nu-mi doresc ca acest lucru să se întâmple. În primul rând îi rog pe toți românii să se protejeze, fiecare viață omenească contează, și dacă aceasta înseamnă a ne vaccina sau a purta mască, îi rog s-o facă”, a precizat Dan Bittman pentru impact.ro. 

De altfel, Dan Bittman a precizat și ce măsuri ale autorităților române nu le consideră corecte. Cântărețul este revoltat că nu s-a pregătit sistemul sanitar suficient de bine, în cele nouă luni de pandemie. De asemenea, consideră nepotrivită închiderea școlilor din țară, în timp ce alte țări le țin deschise.

”Da, cred în existența acestui virus, dar autoritățile au greșit în momentul în care, ca iarna sau ca vara și ca de fiecare dată, s-au trezit nepregătite. În timpul ăsta, țara se împrumută de zeci de miliarde și noi nu suntem în stare să facem un spital, nu suntem în stare să avem spitale mobile, locuri la ATI, ne batem un popor întreg pe cele 1.200 de locuri de la ATI, când am avut nouă luni de zile să ne pregătim pentru un virus, care se știa că va veni către noi. Măsurile pe care le iau guvernanții mie mi se par deplasate (…) E greșit, ori respectăm cu toții legea, ori facem o carantină pentru tot poporul, ori ne batem joc. Mie mi s-a părut că cineva își bate joc de mine în toate lunile acestea. În nici o țară din Uniunea Europeană nu s-au închis școlile, noi le închidem”, a clarificat Dan Bittman despre noul coronavirus pentru aceeași sursă.

Mai crede Dan Bittman că Andreea Esca și-a înscenat infecția cu coronavirus ?

Dan Bittman a făcut noi precizări cu privire la infecția Andreei Esca cu Covid-19. Artistul este de părere că tot postul PROTV trebuia închis atunci când s-a aflat că prezentatoarea de știri s-a îmbolnăvit. Și, de asemenea, este de părere că pe seama noului coronavirus s-a făcut propagandă.

”În momentul în care Esca a susținut că are Covid și s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toți trebuiau să intre în izolare. Ori, asta nu s-a întâmplat. Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap. Legea este din păcate aplicată numai unora. S-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice pentru acest virus. Se căutau sportivi, oameni de marcă, artiști, cântăreți. Unii au reacționat mai bine, alții, nu. Cu toții suntem datori cu o moarte. Să nu uitați asta! Faptul că unii colegi de-ai mei au fost la terapie, mulți au scăpat, am și eu prieteni infectați, asta nu înseamnă că acest Covid nu e de învins. Eu asta îmi doresc să-l învingem”, a explicat Dan Bittman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: