Redactia.ro
Home » TV » Dan Bittman crede în coronavirus. ,,Nu sunt idiot!”

Dan Bittman crede în coronavirus. ,,Nu sunt idiot!”

Dan Bittman a făcut o serie de declarații care au atras atenția publicului. Artistul și-a exprimat clar părerea cu privire la existența coronavirusului. Acum artistul este mai suparat ca oricand. Pandemia i-a afectat grav activitatea.

 

Dan Bittman are mari probleme financiare

Dan Bittam a fost afectat serios de pandemie, iar artistul pare sa treaca printr-o criză financiară în acest moment. Concerte nu mai sunt si chiar daca a construit o afacere in care a investit agoniseala, artistul nu poate sa castige nici de acolo nimic. Are un parc de distractii, care este închis tot din cauza pandemiei:

“Nu deschid afacerea nici în luna mai. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, a spus Dan Bittman, în exclusivitate pentru impact.ro

Ce a declarat artistul

Artistul a fost în atenția publicului mai ales după ultimel declarații pe care le-a făcut în ultimele zile. Artistul a lăsat să se înțeleagă că nu crede în noul coronavirus și că este împotriva restricțiilor impuse de autorități.

Solistul trupei „Holograf” pare să se fi răzgândit și susține că el crede în existența virusului, darnu consideră că restricțiile impuse de autorități sunt benefice pentru cetățeni.

M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol”, a declarat Bittman la un post de televiziune.

Artistul spune că incoerența autorităților este cea care l-au determinat să fie atât de vehement în ceea ce privește opinia lui cu privire la coronavirus. Bittman a dat exemplu numeroase alte țări europene care au impus restricții, iar numărul de cazuri a scăzut, în vreme ce în România, în ciuda noilor reguli decise de autorități, numărul de cazuri „scoase din burtă” ar continua să crească, așa cum afirmă artistul.

,,Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp ce mie mi se spunea să stau liniștit în casă, și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări, Guvernul organiza cel mai mare exod românesc organizat vreodată. 80.000 de muncitori, într-o săptămână, două, plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți”, a ținut să adauge artistul.

 

 

Mesajul artistului pentru autorități

 

Dan Bittman a mărturisit ce ar face în locul autorităților, care încearcă să găsească un echilibru.

„Noi avem o zi cu 100 de cazuri la 5.000 de îmbolnăviri, francezii au 100 de cazuri la 50.000 de îmbolnăviri, ceea ce mie îmi arată că în alte părți s-au găsit, totuși, niște soluții. Eu să fi fost în locul domnului Arafat, sunam imediat ori în Franța, ori aici, mai jos, în Bulgaria, să întreb, voi cum de jucați fotbal cu tribunele pline și fără măști, și fără nu știu ce?”, a concluzionat  solistul trupei ,,Holograf”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: