Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Esca va împlini 50 de ani. Știrista și-a dus prietenii într-o destinație surpriză

Andreea Esca va împlini 50 de ani. Știrista și-a dus prietenii într-o destinație surpriză

GALERIE FOTO (7)

Andreea Esca va împlini 50 de ani pe data de 29 august, luni. Celebra prezentatoare de știri și-a dorit ca această aniversare să fie foarte specială, așa că a ales să-și ducă prietenii într-o destinație surpriză. Aceasta nu le-a spus despre ce este vorba, ci doar să-și facă bagajele și să meargă la aeroport. Cel care a postat imagini din aeroport a fost Lucian Mândruță.

Andreea Esca va împlini 50 de ani

Andreea Esca schimbă prefixul, căci va împlini vârsta de 50 de ani, luni, 29 august 2022. Cunoscuta prezentatoare de știri și-a dorit ca această aniversare să fie una specială, așa că și-a invitat prietenii într-o destinație surpriză. I-a pus să-și facă bagajelea și să meargă la aeroport. Cel care a postat imaginile pe Facebook și a povestit ce se întâmplă a fost chiar jurnalistul Lucian Mândruță. Și el a fost unul dintre invitați. Știrista și-a dorit ceva unic, alături de cei mai buni prieteni ai ei.

N-am știut până la ora asta unde plecăm. Din zece în zece ani, așa e ziua Escăi: surpriză. Azi? Știm deocamdată linia aeriana, așa că va fi probabil undeva în Orient. Stai, cât face? 50. Da, nici mie nu-mi vine să cred!”, a scris Lucian Mândruță, pe contul de Facebook.

Unde își sărbătorește Andreea Esca ziua de naștere

Știrista i-a dus pe toți la Istanbul, așa cum a dezvăluit chiar Lucian Mândruță. Acesta a publicat și câteva fotografii pe Facebook, alături de un mesaj prin care le-a povestit tuturor cum s-a întâmplat totul.

”Pana la urma Esca ne-a dus la Istanbul, de ziua ei, prieteni, rude si copii… Suntem vreo 70 si-a fost nevoie de doua autocare de la aeroport si pana aici – soferii turci chiar au facut intrecere cu noi, care ne duce mai repede…! Nu dau numele hotelului, ca, nah, sunt deja destui invitati…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde si pozele. Oricum, lumea nu prea sta cu ochii pe geam, ca a inceput deja dansul (in coregrafia lui Mihai Petre si-a sotiei Elwira).

Meniul? Bame. Multe bame, plus pepene si salata! Si alte chestii mai pe opulenta, dar stiti ca nu prea imi plac pozele cu mancare. Va las mai departe cu cele de pe drum si cu peisajul mereu minunat al Istanbulului, langa care petrecem cei 50 de ani ai bunei mele prietene. Nu, tot nu stiu cat are salariul. Stiu doar cate stele are hotelul. Dar parca mai conteaza…”, este mesajul transmis de jurnalist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: