Redactia.ro
Home » Știri » Andreea este mama gemenilor din Ploiești căzuți de la etajul 10. Femeia era live pe Facebook, în timp ce paramedicii încercau să salveze copiii pe trotuar

Andreea este mama gemenilor din Ploiești căzuți de la etajul 10. Femeia era live pe Facebook, în timp ce paramedicii încercau să salveze copiii pe trotuar

Tragedia gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul 1, a impresionat toată România! Ies la iveală detalii șocante despre Andreea, mama copiilor, cea care ar fi trebuit să aibă grijă de micuții care au sfârșit pe trotuar, sub privirile disperate ale salvatorilor care au încercat din răsputeri să-i salveze.

Andreea, mama gemenilor din Ploiești, căzuți de la etajul 10, era live pe Facebook în timp ce micuții ei își dădeau ultima suflare pe trotuarul de care s-au izbit. Se pare că femeia se află acum internată la psihiatrie.

Tragedia s-a întâmplat miercuri seara, puțin după lăsarea întunericului. Locuitorii din Ploiești au rămas înmărmuriți de cele întâmplate pe Bulevardul Republicii. Firavele trupuri ale celor doi gemeni zăceau pe trotuar, sub privirile disperate ale salvatorilor și celor strânși la locul faptei.

Gemenii din Ploiești, căzuți de la etaj după ce s-au urcat pe o masă

Medicii sosiți la fața locului s-au luptat din răsputeri pentru a salva viața micuților, un băiețel și o fetiță în vârstă de doar 2 ani și trei luni. Erau inconștienți, dar salvatorii tot sperau într-un miracol și făceau manevre de resuscitare. Copilașii au fost preluați de ambulanțe și duși la spital. Din nefericire, niciunul nu a supraviețuit.

Din primele informații, dintre gemeni, prima care ar fi căzut a fost fetița, apoi băiețelul. S-ar fi urcat pe o masă care se afla în dreptul geamului. În timp ce salvatorii încercau să-i readucă la viață pe gemenii căzuți de la etaj, în apartamentul de la etajul 10, acolo unde era mama celor doi copii, lucrurile se desfășurau în mod firesc.

Dacă inițial s-a spus că mama lor făcea curat, o înregistrare video de pe Facebook a arătat că mama gemenilor căzuți de la etaj era în live atunci când micuții agonizau între viață și moarte.

Mama gemenilor căzuți de la etaj, live pe Facebook

Andreea, mama gemenilor căzuți de la etaj, apare într-un live de 3 minute şi 30 secunde pe Facebook, în timp ce stă pe canapea şi ascultă manele. La un moment dat, femeia se răstește la fiul ei mai mare, în vârstă de 5 ani, să o lase în pace, apoi îi cere să îi aducă o ţigară. Pe fundal se aude vocea unui copilaş, care se întrece să-i aducă el ţigară. În casă mai este o femeie, pe care mama gemenilor o striga pe numele de Alina.

Live-ul de pe Facebook se termină când cineva bate la uşă insistent, după zgomote puternice ale sirenelor de Ambulanţă. Erau jandarmii, de la care mama copiilor a aflat că micuții nu mai sunt în apartament, ci în drum spre spital, zbătându-se între viață și moarte.

Potrivit anchetei, apelul la 112 care a anunțat că gemenii au căzut de la etaj a fost dat la ora 20.41. Cât despre live-ul de pe Facebook, femeia a intrat în live chiar la ora 20.55. Cel mai probabil, nu ştia că gemenii au căzut de la etaj.

Mama copiilor se numește Andreea și se mutase recent în apartament, cu chirie, împreună cu sora ei, Alina, potrivit Adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini