Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Ibacka din nou însărcinată! Cabral va deveni tătic pentru a treia oară

Andreea Ibacka din nou însărcinată! Cabral va deveni tătic pentru a treia oară

Andreea Ibacka insarcinata

Andreea Ibacka este din nou însărcinată! Frumoasa blondină va deveni mamă pentru a doua oară în toamna acestui an. Cabral a fost cel care a dat marea veste fanilor din mediul online.

În urmă cu mai puțin de o oră Cabral Ibacka a făcut publică prima poză cu burtica de gravidă a Andreei. „În toamnă, zic. Andreea Ibacka-Namiko.„, a scris Cabral în descrierea fotografiei. Cei doi, alaturi de micuța Namiko sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să întâlnească noul membru al familiei. Cabral a declarat că cea mai fericită va fi fetișa lor Namiko fiindcă va avea cu cine să se joace și să facă năzbâtii.

În toamnă. Așa pare că s-a potrivit.Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…„, a declarat Cabral pentru un post TV.

Doamne ajuta!Sa fiți sănătoși și sa va bucurați ani mulți împreună să rămâneți uniți și la fel de frumoși și mai ales plini de umor, el este un ingredient necesar și benefic oricăruia dintre noi!!
VA iubesc oameni frumoși! Felicitări!”,”Heyyyy….felicitări drăguților. Andreea să aibă sarcina ușoară iar Cabral sa ii facă toate poftele ( rochii, pantofi, genti, parfumuri……😀😀😀😀). Că doar se stie că femeile însărcinate au pofte….🤣🤣🤣”,”Felicitari! 🎉❤️🤗 Incepe distractia adevarata 😉! Pana acum a fost incalzirea! Sarcina usoara si sanatate multa.”,”Felicitari! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunile din viata voastra.Iar mami sa sa aiba grija de ea . Sarcina usoara!„, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Andreea Ibacka este la a doua sarcină. Ea a nascut-o pe micuța Namiko in decembrie 2018. După ce a devenit mămică pentru prima oară ea a declarat că este minunat să fie mămică și că nu poate descrie în cuvinte senzațiile pe care le trăiește.

Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta. Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului„, a spus Andreea Ibacka.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: