Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Ibacka se pregătește să nască! Discuția amuzantă cu Cabral în drum spre maternitate

Andreea Ibacka se pregătește să nască! Discuția amuzantă cu Cabral în drum spre maternitate

Andreea Ibacka se pregătește să nască! Frumoasa blondină a ajuns la spital după ce a intrat în travaliu. Cabral a fost cel care a filmat tot drumul spre spital. Care a fost dialogul dintre cei doi. Au amuzat tot instragramul prin afirmațiile spuse.

Andreea Ibacka va naște din moment în moment

În această dimineață, Cabal și Andreea Ibacka au mers la spital. Se pare că Andreea a intrat în travaliu și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al familiei. Cei doi îndrăgostiți s-au filmat pe parcurul drumului spre spital și au avut un dialog cât se poate de amuzat. Cabral o ruga pe Andreea să le transmită înternauților unde se îndreaptă. Remarca cea mai amuzantă a fost atunci când prezentatorul tv i-a răspuns soției sale că în timpul în care ea va naște el va merge la o bere cu băieții.

Cabral: Unde merge noi acum și ce facem acolo?

Andreea Ibacka: Sunt în travaliu. Cred că bebe se livrează mai repede. Rămâi și tu prin zonă.

Cabral: Dar ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere și tu faci copilul.„, a fost dialaogul amuzant dintre cei doi.

Andreea Ibacka mesaj înainte de naștere

Andreea Ibacka a mărturisit că va naște în curând. Blondina este copleșită de emoții, chiar dacă a mai trecut deja prin această experiență. Vedeta a publicat un mesaj către internauți în care le vorbește despre sentimentele care o încearcă în ultima vreme. Andreea Ibacka a spus că în ultimele nopți respiră destul de greu cu deoarece burtica i-a crescut semnificativ de mult. Tot ea a continuat spunând că după ce va naște îi va fi dor de aceste momente și de burtica de graviduță.

Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică. Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. ?? Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă.„, a scris Andreea Ibacka.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: