Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Ibacka și-a prins soțul în fapt. Ce a putut să facă Cabral

Andreea Ibacka și-a prins soțul în fapt. Ce a putut să facă Cabral

Andreea Ibacka

Andreea Ibacka, soția binecunoscutului prezentator TV Cabral, dezvăluie un moment amuzant din relația lor, în care l-a surprins pe soțul ei umblând prin telefonul ei, căutând prin mesajele mai vechi. Actrița împărtășește cum Cabral a încercat să se justifice pentru gafa făcută și dezvăluie dacă și ea, la rândul ei, a fost vreodată curioasă de mesajele soțului său.

Chiar dacă au încredere deplină unul în celălalt, relația dintre Andreea Ibacka și Cabral nu este lipsită de momente amuzante și picante, așa cum se întâmplă în orice cuplu. Recent, cei doi au sărbătorit 13 ani de mariaj, iar noi am avut ocazia să discutăm cu Andreea la un eveniment monden, la care a venit singură.

Cum stau lucrurile în cuplul Andreea Ibacka și Cabral

Subiectul citirii mesajelor partenerului este unul controversat, iar oamenii au opinii împărțite.  Actrița a povestit cu zâmbetul pe buze că, la un moment dat, a fost tentată să verifice mesajele soțului ei pentru a vedea cu cine comunică acesta în timpul său liber. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu ceva timp, iar Andreea mărturisește că a renunțat de mult la această practică și că acum nu mai este la fel de curioasă.

„Îți dai seama că o dată și o dată, să arunce cu piatra cine n-a făcut-o niciodată, s-a întâmplat, da, dar m-am lepădat de sportul ăsta de foarte multă vreme, nu știu dacă e conștiență sau maturitate, dacă o fi de bine”, a spus Andreea Ibacka pentru Spynews.ro.

Cabral nu doar că i-a verificat și el telefonul Andreei, dar a fost prins în fapt. Actrița își amintește momentul în care și-a găsit telefonul deschis la un mesaj vechi de șase luni, deși ea nu derulase atât de mult în mesajele sale.

Andreea l-a confruntat pe Cabral, iar acesta a încercat să se scuze spunând că voia să seteze alarma, dar s-a încurcat în meniul telefonului. De menționat că amândoi aveau același model de telefon, așa că scuza nu a fost prea credibilă.

Andreea Ibacka și-a prins soțul în timp ce îi umbla în telefon

„Și el s-a uitat în telefonul meu, da, acum nu foarte frecvent nici el, dar avem niște episoade amuzante, memorabile, în care decât să recunoască că a făcut așa ceva, în momentul în care am deschis telefonul pe un mesaj vechi de 6 luni, pe care era evident că nu intrasem eu, mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că s-a încurcat cumva în meniu și ce să vezi întâmplare că a intrat pe mesajele de acum 6 luni. Noi avem același model de telefon, nu poți să recunoști așa ceva”, a adăugat actrița.

Povestea Andreei și a lui Cabral este un exemplu despre cum, chiar și în relațiile solide, curiozitatea și micile „investigații” pot apărea. Însă, cheia unei relații sănătoase și durabile constă în încredere și comunicare deschisă. Chiar dacă au existat momente de curiozitate, atât Andreea, cât și Cabral au învățat să își respecte intimitatea reciprocă și să își construiască relația pe baza sincerității.

”Ne știm parolele și chiar avem anumite platforme pe care suntem admini, și eu, și el”, a mai zis Andreea Ibacka.

Relația dintre Andreea Ibacka și Cabral este una plină de momente amuzante și de picanterii, dar și de multă încredere și respect reciproc. Cei doi demonstrează că, chiar și după 13 ani de mariaj, pot exista surprize și situații neașteptate care adaugă sare și piper vieții de cuplu. Această poveste ne amintește că, dincolo de toate, comunicarea și încrederea sunt esențiale pentru o relație fericită și de durată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: